Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Prins după ce a vrut să fure aproape 400 de pachete de țigări dintr-un magazin de pe Morilor

Prins după ce a vrut să fure aproape 400 de pachete de țigări dintr-un magazin de pe Morilor

Un sibian de 19 ani  a fost prins de polițiștii sibieni în timp ce dădea o spargere la un magazin de pe strada Morilor. Tentativa de furt a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 noaptea. Cineva a observat că tânărul încerca să intre prin efracție în magazin și a sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns cu rapiditate la fața locului și l-a prins pe sibianul care încerca să fugă cu 399 de pachete de țigări.

Acesta a fost reținut 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Măsura a fost încuviințată de instanță, cercetările fiind continuate cu bănuitul în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Luciana Lazăr

Vizualizari: 980

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus