X
SB_WinterSales2017_online_980x450-px

În magazinele din Sibiu au început reducerile. Prețurile scad până la 70%

Sibienii care mai au ceva bani după sărbători și vor să beneficieze de reduceri pot profita de ofertele din mall-ul aflat la intrarea în Sibiu, dar și din magazinele aflate în centrul orașului. Magazinele arată o schimbare tot mai clară de tendinţă, astfel că startul reducerilor nu mai are loc în 16 ianuarie, ci imediat după începutul anului, când vânzările scad simțitor după sărbători. Unii comercianţi au anunţat reduceri de până la 70% pentru întreaga luna ianuarie, iar alţii susţin că oferă discount-uri până la sfârşitul lunii februarie. La Sibiu startul reducerilor s-a dat încă din primele zile ale lunii ianuarie.
La Shopping City Sibiu campania “Winter Sales” a început de pe data de 10 ianuarie și durează până la sfârșitul lunii. Sibienii pot profita de reduceri de prețuri la îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice sau chiar la alimente. Retailerul suedez H&M vine cu reduceri de până la 50%, valabile în limita stocului, până la sfârşitul acestei luni. De exemplu, pot fi cumpăraţi blugi la preţul redus de la 89 de lei, la 45 de lei. Pijamalele sunt cu 40% mai ieftine şi au acum un preţ de 59 de lei. Bluzele şi accesoriile pentru femei sunt şi ele la reduceri.  De asemenea, pot fi cumpărate produse și sub 45 de lei.

Reduceri de 70% la lenjerie intimă și încălțăminte 
La Deichmann, cel mai mare comerciant de încălţăminte cu amănuntul din Europa, la achiziţionarea unui produs la promoţie, a doua pereche beneficiază de reducere de 50%. În plus, la două perechi de încălţăminte alese la preţ redus, a treia este gratis. Cea mai mare reducere din cadrul centrului comercial este de 70% şi este aplicată la mai multe magazine cum ar fi: Kenvelo, Jolidon, Hervis și Optiplaza. Cei care doresc să îşi completeze ţinuta cu articole din colecţia toamnă-iarnă pot profita de promoţiile din magazinele C&A, NewYorker sau Takko, unde găsesc haine şi accesorii reduse cu până la 50%.

Și KFC-ul s-a alăturat reducerilor de iarnă și derulează “Campania Smart Meniu”, prin care poți să-ți iei Smart Menu “ori cu Like-uri, ori la un super preț de 12,50 lei”, după cum anunță reprezentanții lanțului de restaurante americane pe site-ul propriu.

Varianta online-ului 

Sibienii se pot bucura de reduceri și în zona centrală o orașului. Magazinele situate pe pietonala Bălcescu au pregătit și ele reduceri.  Aici găsesc promoţii  la Zara sau Massimo Dutti atât online, cât şi în magazine.  De exemplu, la Zara Reducerile la paltoane pentru femei ajung la 50%, la fel și blugii sau rochiile. Un palton ce înainte de reduceri avea prețul de 650 de lei, acum este redus la 300 de lei. De asemenea, și încălțămintea și accesorile au prețuri promoționale. Tot în zona centrală, magazinul de încălțăminte Feeling practică reduceri de 50%.

Cei care nu au timp să umble prin magazine sau doresc produse de la firme care nu au reprezentanță în oraș, pot opta pentru varianta online. Site-urile mai multor retaileri au dat startul reducerilor încă din primele zile ale anului, fiind perioade în care cumpărătorii s-au putut bucura de transport gratuit, fără să facă cumpărături de o anumită sumă.

Și magazinele online de electrocasnice s-au alăturat reducerilor care au început de astăzi. Magazinul online eMAG a demarat campania de reduceri “Revoluția prețurilor”, care oferă electronice cu discounturi consistente. Campania de reduceri durează trei zile, între 17 și 19 ianuarie, și pune la bătaie, la prețuri foarte avantajoase, telefoane, tablete, ceasuri inteligente, accesorii și produse smart home.

Sursa foto 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact