Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Trezorier PSD: Vizita în SUA a lui Dragnea şi Grindeanu a fost achitată de partid

Trezorier PSD: Vizita în SUA a lui Dragnea şi Grindeanu a fost achitată de partid

Trezorierul PSD Mircea Drăghici a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că vizita în SUA a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, cu ocazia învestirii lui Donald Trump, va fi achitată de PSD, nu de Camera Deputaţilor, partidul plătind şi costurile deplasării premierului Sorin Grindeanu.

Solicitat să precizeze de ce PSD va achita costurile deplasării în SUA a preşedintelui PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în condiţiile în care acesta declarase, luni seara, că acestea vor fi suportate de Cameră, Drăghici a precizat că motivul este legat de invitaţia care a fost făcută competitorului electoral care a câştigat alegerile în România.

"Colegii au studiat mai bine invitaţia, fiind făcută - înţeleg, nu am văzut-o - pe competitorul electoral care a câştigat alegerile în România, în speţă preşedintele, respectiv prim-ministrul. Era normal să o achite partidul şi şi atunci am hotărât aşa. Aceasta este diferenţa de poziţie faţă de aseară", a spus, pentru MEDIAFAX, trezorierul formaţiunii social-democrate.

El a precizat că PSD va achita şi costurile deplasării în SUA a premierului Sorin Grindeanu, cei doi mergând împreună în această vizită.

"PSD va achita şi deplasarea preşedintelui PSD, şi a premierului. Având în vedere că este invitaţie pe competitorul electoral care a câştigat alegerile, atunci, în mod evident, prin deducere logică, este normal şi bine să fie achitată de către partid", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Drăghici.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat luni că deplasarea sa în SUA la învestirea preşedintelui Donald Trump va fi plătită de acest for legislativ.

Întrebat dacă costurile legate de deplasarea sa în SUA vor fi acoperite de Camera Deputaţilor, Dragnea a răspuns: ''Da, mi s-a spus că da, că se poate, că asta este practica''.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

gura pacatosului

Acum 7 ani

Cu alte cuvinte, cei doi reprezinta o entitate si nu statul roman....bine ca recunosc asta.
Raspunde

Nicolae Murariu

Acum 7 ani

Adică, și cu alte cuvinte, cei doi, membrii ai partidului investit de poporul român să conducă destinele țării, indiferent care ar fi partidul în cauză, reprezintă ROMÂNIA. Aste trebuie să recunoască până și gura păcătosului, precum și a celor care s-au spovedit ori nu au motive să o facă. A, da, e adevărat, ROMÂNIA este și ea o entitate, una statală, o democrație cu sistem pluripatit.
Raspunde

Domnului deputat trezorier chestor penal Draghici Mircea Gheorghe

Acum 7 ani

A vorbit zdreanta penala Draghici Mircea Gheorghe!? Din subvenția acordata partidelor politice a fost platita plimbarea...deci din bani publici si in cele din urma din banii nostrii! Sunt " unii" care vorbesc la urma!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, odata ce-ai pus banii in cutia milei, ce treaba mai ai tu cum isi cheltuie "popa" banii?...De nu-ti place, sau n-ai bani, nu te du' la "biseareca"!...
Raspunde

Domnului deputat trezorier chestor penal Draghici Mircea Gheorghe

Acum 7 ani

ZDREANTA PENALA DRAGHICI MIRCEA GHEORGHE A MINTIT!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus