Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

1954. Eclipsă totală de lună

1954. Eclipsă totală de lună

18 ianuarie

1952: Sfatul Popular al orașului Sibiu distribuie cartelele de alimente pe luna februarie.

            Direcția Întreprinderilor Comunale Sibiu anunță cetățenii orașului că „gazul metan nu va mai fi odorizat și deci nu va mai avea mirosul specific de până acum”.

1953: La Teatrul de Stat Sibiu a avut loc sărbătorirea a 100 de ani de la înființarea Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

1954: Eclipsă totală de lună.

1961: Transportul în comun a fost suplimentat cu încă două autobuze, tip T. V.

1975: Prof. dr. Constantin Drăgan prezintă la Sibiu lucrarea „Prin Europa” volumul al II-lea.

1982: Are loc la Păltiniș raliul republican al formațiilor salvamont. Participă peste 160 de salvamontiști din 23 de centre.

1996: Excelența Sa Mahmoud Sadri, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Iranului la București, este în vizită la Sibiu.

2010: Pictorița sibiană, Teodora Liscu, a expus în Dallas o expoziție ce a fost vizitată de peste 2500 de persoane. Teodora Liscu a deschis expoziții și în România, Austria, Germania, Ucraina și a participat la expoziții de grup în Franța, Germania și Italia. (peisaje sibiene).

Sursa: ,,O altă cronică a Sibiului – Hermannstadt”, Ion Mariș

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus