Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Bucureștean fără permis de conducere prins la Tălmaciu. Prins într-un accident

Bucureștean fără permis de conducere prins la Tălmaciu. Prins într-un accident

Un bărbat de 46 de ani din București a fost prins ieri de polițiștii sibieni conducând fără permis, după ce a fost implicat într-un accident de circulație.

Concret, în jurul orei 08:40, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați cu privire la producerea pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

”La fața locului polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în București, stabilind faptul că acesta, în timp ce conducea autoturismul pe DN7, într-o curbă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.
În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul conducea autoturismul deși exercitarea acestui drept îi era anulată din anul 2012.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia permisul i-a fost anulat (art. 335 alin. 2 din Codul Penal).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

nici o problema...scapa in 2-3 zile...eventual plateste o amenda.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus