Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Omul de afaceri Mircea Bulboacă va fi desemnat ”Ambasador al Sibiului”

Omul de afaceri Mircea Bulboacă va fi desemnat ”Ambasador al Sibiului”

Omul de afaceri sibian, Mircea Bulboacă, va primi titlul onorific de ”Ambasador al Sibiului”. Evenimentul se desfășoară joi, de la ora 17, în curtea interioară a Primăriei Sibiu. Distincția acordată de primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, i se acordă lui Mircea Bulboacă pentru prestigiul obținut pe plan național și pentru implicarea în comunitatea locală.

”Ambasador al Sibiului” este un titlu onorific inițiat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului (AIOS) în urmă cu trei ani, oferit în fiecare an în cadrul Galei AIOS.

astrid fodor Lia si Dan Perjovschi ambasadori ai Sibiului © Silvana Armat(5)

Cine e Mircea Bulboacă

 Mircea Bulboacă s-a născut în 09.01.1955, în localitatea Corneşti, județul Cluj.  Între anii 1975-1980 a urmat cursurile Facultății de Construcţii, secţia C.C.I.A. Cluj. În perioada 1980 a fost repartizat la I.C.M.J. Sibiu, unde până în 1991 a ocupat funcția de şef bază de producţie.

În 1991 a înființat SC CON-A S.R.L. Din 2006 a renunțat la poziția de director general și a devenit președintele Grupului CON-A.

Societatea CON-A S.R.L. este una dintre cele mai mari companii de construcţii din ţară. ”Amprenta” societății în Sibiu se poate vedea la terminalului Aeroportului din Sibiu, Hotelul Ramada, noul sediu al Bibliotecii Astra, Centrul de Afaceri, Centrul pentru patrimoniu din Muzeul Astra Sibiu, dar și la alte edificii.

Numele CON-A este cunoscut la nivel național mai ales datorită construcției stadionul din Cluj Napoca şi a Sălii Polivalente de aici, în acest moment firma având în construcție stadioanele din Târgu Jiu și Craiova.

Pe lângă Grupul CON-A funcționează din ianuarie 2008 Fundația CONA-A, care și-a propus să sprijine comunitatea şi valorile din mediul sibian şi din întreaga ţară. Fundația s-a implicat constant în sprijinirea copiilor din medii defavorizate şi a familiilor/persoanelor aflate în situaţii critice prin acţiuni punctuale.

În plus, o altă societate din Grup, UNIMAT este extrem de activă în viața socială, fiind partener în numeroase competiții sportive sau proiecte incluse pe Agenda Cultural-Sportivă ori Comunitară a Municipiului Sibiu, susţinând evenimente din toate domeniile de activitate.

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului a mai desemnat în trecut Titlul de „Ambasadori ai Sibiului” artiștilor Lia și Dan Perjovschi, jurnalistului Emil Hurezeanu și fostului consul al Germaniei în Sibiu, Thomas Gerlach.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

VP

Acum 7 ani

Un om de afaceri serios, felicitări.
Raspunde

Tudor

Acum 7 ani

FELICITĂRI !
Raspunde

Lucian.

Acum 7 ani

Felicitări
Raspunde

ioan

Acum 7 ani

Aceieasi distinctie trebuie acordata si doamnei primar Fodor pentru dezapezirea Sibiului,
Raspunde

Maria de la Santa Cruz Rosalina Agnelia Rodriguez Cuellar Rene

Acum 7 ani

hahaha
Raspunde

Badila Gheorghe

Acum 7 ani

Felicitari d-le Mircea Bulboaca si succes in activitatea viitoare; un adevarat profesionist care prin seriozitate, profesionalism si multa munca alaturi de colegii si colaboratorii Grupului Con-a a demonstrat ca o societate cu capital romanesc poate fi un jucator important in domeniul constructiilor pe piata din Romania.
Raspunde

Mariana

Acum 7 ani

De ce? Ce a facut Maria-sa, Bulboaca, pentru Sibiu? Si-a sporit averea, ca orice om de afaceri (???) si atat...Acest merit nu il califica pentru propunerea facuta.
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Acest Bulboaca este din aceeasi categorie cu Ilie Carabulea. Acordarea titlului de ambasador al Sibiului este O BLASFEMIE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus