X
copii_s_1

Cele mai căutate nume de bebeluși, anul trecut

Românii au preferat numele de sfinți pentru copiii lor, anul trecut. În fruntea listei este numele Maria, pentru fetițe și Andrei, pentru băieți.

Cele mai multe fetițe născute în România anul trecut au primit numele Maria, arată Digi24: peste 26.700 poartă acest prenume. Mai mult de 15.000 de băieți au fost botezați Andrei. În top 10 mai găsim peste 10.600 de copii pe care îi cheamă David şi mai mult de opt mii de Alexandri. La Direcţia de Evidenţă a Populaţiei apar şi alte preferinţe. Nume de sfânt sau cu iz biblic: Ştefan, Mihai, Matei şi Luca.

Pentru fete, mai apar numele Elena şi Ioana, folosite de aproape şapte mii de ori. Iar topul este completat de Andreea, Sofia, Alexandra, Antonia şi Ştefania.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, va vand un pont! Vi-l dau gradis ca stiu ca voi, pesedeii, sunteti saraci, va plac mocaciunile, si-i greu sa ganditi. In voga pentru 2017 sunt numele Duie, Limbiulica, Furtazolidon, Slogodenal, Chiorbea..

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact