X
sibiu iarna (2) (Copy)

Ce facem în weekend?

Dacă sunteți în Sibiu și nu știți cum să vă petreceți timpul liber în acest weekend, vă dăm noi câteva sugestii. Pe lângă teatru și schi, sâmbătă, veți putea asista la „Fuga lolelor” din Piața Mare.

Vineri, 27 ianuarie

De la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Încurcă-l drace”.

Sâmbătă, 28 ianuarie

Pentru cei mici, la Teatrul ,,Gong” va fi ,,Atelierul de creat povești” de la ora 10 și 12. Prețul unui bilet este de 14 lei, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18:00 va fi premiera spectacolului „Povestea lui Rapunzel”.

lole (21)

Evenimentul „Fuga Lolelor” va începe cu ora 11:00. Programul Fugii include atât o demonstrație în centrul istoric al Sibiului cât și câteva ateliere tematice în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Lolele vor porni de la Sala Thalia în jurul orei 11.00 și continuă pe strada Cetății – Piața Mare – Piața Mică pentru a se întoarce la Sala Thalia în jurul orei 14.00. Organizatorii spun că vor fi aproximativ 300 de lole și așteaptă cât mai mulți spectatori.

„Lecția” de Eugene Ionesco, se va juca începând cu ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca”. Tot de la aceeași oră, la Librăria Habitus va fi proiecția de gala a lungmetrajului „Fixeur”, semnat de Adrian Sitaru.

Duminică, 29 ianuarie

La Teatrul „Gong”, de la ora 11:00, se va relua „Povestea lui Rapunzel”, iar de la ora 17:00, Sala Oglinzilor de la Forumul German va găzdui un concert de muzică simfonică a Stagiunii Camerale „ Florescu-Fernandez & Friends”. Din program vor face pare: J.Brahms – Sonată pentru pian și violoncel în mi minor, op.38 și S. Prokofiev – Sonată pentru violoncel și pian, op.11.

Rapunzel gong

De la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca”, spectatorii vor asista spectacolul „De ce Hecuba”. Pârtiile din stațiunea Păltiniș rămân și ele o variantă simplă și la îndemână pentru iubitorii de zăpadă și adrenalină.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    victor

    Ar fi buna o plimbare la aer curat , nu prin Sibiul asta poluat la maxim. Oare pentru ce protestezi ?ai citit proiectul de ordonanta ? Ti-a spus cineva ca e cazul sa protestezi si hop si tu. Nu va mai bagati in priza fara informatii dîn mai multe surse diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact