Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tâlhărie pe strada Siretului. Autorul, un tânăr din Giurgiu, a fost prins de poliție

Tâlhărie pe strada Siretului. Autorul, un tânăr din Giurgiu, a fost prins de poliție

Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată în data de 23 ianuarie, în jurul orei 22:00, cu privire la faptul că, pe strada Siretului, o persoană necunoscută, prin acte de violenţă,  i-a sustras telefonul mobil şi haina unui bărbat în vârstă de 45 de ani.

Victima este domiciliată în judeţul Sibiu se afla în incinta unei centrale termice dezafectate în momentul atacului.

”În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei I Poliţie Urbană Sibiu, în data de 26 ianuarie s-a reuşit identificarea şi prinderea presupusului autor . Este vorba despre un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în judeţul Giurgiu, care a fost reţinut 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Apollo

Acum 7 ani

SĂ FIE GRATIAT!!!
Raspunde

biscuite-n dungă

Acum 7 ani

E un jaf între boschetari, ce căuta ăla noaptea în incinta unei centrale dezafectate?
Raspunde

siguranta cetateanului

Acum 7 ani

Cati din astia o sa mai vina la Sibiu....odata gratiati?! Cred ca oricine o sa aiba de suferit datorita recidivistilor eliberati de iordache, trebuie sa-l dea in judecata pe ministru ptr. ca i s-a incalcat, prin ordonantele de eliberare, dreptul cetatenesc la siguranta- garantat de constitutie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus