Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Cum se schiază la Păltiniș. „Există toate șansele să prelungim programul”

Cum se schiază la Păltiniș. „Există toate șansele să prelungim programul”

Temperaturile au scăzut puțin sub zero grade, iar cerul a fost în cea mai mare parte a zilei senin. Buna dispoziție și distracția au fost la cote maxime în aceste zile pe pârtiile de schi de la Păltiniș. Se schiază în condiții bune, iar administratorii speră să prelungească sezonul și din martie încolo.

În aceste zile pârtiile de la Arena Platoș au funcționat în condiții bune, iar temperaturile scăzute din timpul nopții le permit administratorilor să facă zăpadă pentru „zile negre”. „ Sunt nopți în care se poate produce zăpadă pentru a crea depozite cu care să păstrăm ulterior calitatea zăpezii în zilele mai călduroase, de primăvară”, spune Ioana Chitea, administrator Arena Platoș Păltiniș.

Schi paltinis platos partie

Chiar dacă ultimul eveniment al acestui sezon de schi este programat la mijlocul lunii martie, „dacă temperaturile vor permite și clienții încă mai au poftă de schi, atunci există toate șansele să prelungim programul”, adaugă Ioana Chitea. Nici turiștii nu au lipsit în aceste zile de pe pârtii. În weekend-uri se observă o creștere a numărului acestora. „Acum, avem parcarea liberă. Am avut parte de zile însorite cu temperaturi foarte bune, comparativ cu orașul Sibiu”, mai zice Ioana.

Printre turiștii români și-au făcut prezența și cei străini. Au venit din Noua Zeelandă și Australia în România și acest sfârșit de săptămână și-l petrec pe pârtie, la Păltiniș „Pentru nivelul lor de schiori avansați, pârtiile li se par ușoare, dar calitatea și serviciile pe care le-au primit au fost foarte bune, au spus ei”, povestește administratoarea, care a interacționat cu grupul de turiști.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Sasul parvenit

Acum 7 ani

"Speră să prelungească sezonul și din martie IN COLO"??! Pe bune?? Cum ati ajuns oameni de presa? Just asking...
Raspunde

Sasul parvenit

Acum 7 ani

he he he! Ati modificat :) E bine... si mai bine ar fi daca nu ati mai peci pe viitor!
Raspunde

sibianos

Acum 7 ani

poiana brasov nr. 1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus