Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Peste 85 de expozanți și numeroase premii la „Sibiu Wedding Days”

Peste 85 de expozanți și numeroase premii la „Sibiu Wedding Days”

Între 10 si 12 februarie, la Redal Expo (Str. J. S. Bach, Nr. 4,) va avea loc cel mai mare târg de nunți din Sibiu: Sibiu Wedding Days. Evenimentul, ajuns la cea de-a șasea ediție, reunește în acest an peste 85 de specialiști și furnizori de servicii și produse din domeniul nunților.

Astfel, toți cei care se pregătesc de nuntă au șansa de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi, în același loc, toate serviciile necesare pentru ziua cea mare: de la rochii de mireasă și costume de mire, aranjamente florale, decorațiuni, saloane de evenimente, până la invitații, accesorii, mărturii, formații de nuntă, servicii foto-video și multe altele.

O nuntă cadou și alte premii la tombolă

An de an, organizatorii târgului de nunți Sibiu Wedding Days alături de parteneri organizează o tombolă în urma căreia oferă unui cuplu norocos o nuntă cadou pentru 150 de persoane, cu servicii de calitate: sală de nuntă cu meniu de mâncare și băuturi, machiaj și coafură pentru mireasă, formație, cabină foto, servicii foto și tort de nuntă. Pe lângă nunta cadou, cei care vizitează expoziția au șansa să câștige unul din celelalte premii puse în joc: o rochie de mireasă, un voal de mireasă, buchete de mireasă și nașă, artificii pentru dansul mirilor sau albume de nuntă.

targ de nunti

La această tombolă se pot înscrie toți vizitatorii târgului, pe baza talonului de înscriere pe care îl primesc la intrare, odată cu biletul de acces. Marea extragere va avea loc duminică, 12.02.2017, începând cu orele 17.00. Sibiu Wedding Days este un eveniment organizat de Daka Expo. Mai multe detalii găsiți aici.

SWD 2017

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, hai "pa" bune...va rog spuneti-mi ca glumiti! Pa' tara "arde" si baba sa chiaptana?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus