Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trofeul Cupei României a ajuns astăzi la Sibiu

Trofeul Cupei României a ajuns astăzi la Sibiu

Iubitorii de baschet pot admira şi fotografia trofeul Cupei României, care este expus în magazinul Andu din incinta Shopping City Sibiu, începând de luni, ora 12:00. Cu această ocazie, vor fi prezentate și echipamentele care vor fi purtate de jucătorii reprezentativelor Nordului și Sudului, la evenimentul care întrunește stelele baschetului românesc, Superbet All Star Game Sibiu 2017.

În avanpremiera evenimentelor care vor fi găzduite de orașul nostru, între 14 și 18 februarie 2017, trofeul Cupei României va fi prezentat publicului, alături de tricourile care vor fi îmbrăcate de stelele baschetului românesc. Prezentarea va fi transmisă LIVE pe pagina de internet a BC CSU Sibiu.

„Trofeul va rămâne expus, timp de o săptămână, în fața magazinului ANDU din incinta Shopping City Sibiu, iar fanii baschetului sunt invitați să se fotografieze cu trofeul și să posteze fotografia pe pagina de Facebook a evenimentului, într-un comentariu’’, arată organizatorii într-un comunicat de presă.
Cinci dintre fotografiile care vor primii cele mai multe  Like-uri, până pe data de 11 februarie 2017, vor fi premiate, autorii lor urmând să câștige câte un bilet de intrare gratuit la finala turneului Superbet Final Eight Cupa României 2017 .

Superbet Final Eight Cupa României și Superbet All Star Game 2017 se desfășoară la Sibiu, între 14 și 18 februarie 2017 și este organizat de Federația Română de Baschet, Clubul Sportiv Universitar Sibiu și Asociația Baschet Club Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus