Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Continuă audierile la DNA în privința OUG13

Continuă audierile la DNA în privința OUG13

Procurorii anticorupție audiază mai multe persoane, cu privire la modul de adoptare, dar și la conținutul controversatei ordonanțe de urgență privind modificarea Codului Penal, adoptată marțea trecută de Guvernul Grindeanu, după ce proiectul nu a fost pus pe ordinea de zi.

Astăzi este audiat procurorul Oana Schmidt-Hăineală, fost secretar de stat în Ministerul Justiției. La sosirea la sediul DNA, aceasta nu a făcut declarații presei, relatează Agerpres.

Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

Foto: ZiareLive.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Vecina

Acum 7 ani

Alo DNA si pe la șarlatanul de Neagu cind treci?
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Sau n-ați ajuns inca la N?Cum ai luați dupa alfabet?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus