Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FDGR: ne exprimăm sprijinul pentru orice guvern care ia măsuri constructive

FDGR: ne exprimăm sprijinul pentru orice guvern care ia măsuri constructive

Conducerea FDGR a reacționar după discursul președintelui Klaus Iohannis și arată disponibilitatea de a sprijini un guvern care ia ”măsuri constructive”. ”Conducerea Forumului Democrat al Germanilor din România a urmărit cu atenţie discursul din Parlamentul României al Preşedintelui Klaus Iohannis şi îşi exprimă satisfacţia că poziţia domniei sale coincide cu principiile politicii FDGR. FDGR doreşte un guvern format ca expresie a rezultatului alegerilor, dar care să guverneze în beneficiul ţării, respectând regulile democratice şi fără a încerca schimbarea legislaţiei anticorupţie respectiv favorizarea unor infractori. FDGR îşi exprimă din nou sprijinul pentru orice guvern care ia măsuri constructive pentru binele întregii ţări şi care corespund standardelor europene şi euroatlantice”, se arată într-un comunicat remis de FDGR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

victoras

Acum 7 ani

Corect ar fi sa declarati ca sprijiniti orice guvern al presedintelui. Credeam ca sasii au mai mult bun simt.
Raspunde

feeling ignored

Acum 7 ani

Acum ca am inteles pozitia voastra clar nu va mai dau vreun vot vreodata. Recunosc ca aveam la un moment dat incredere in fdgr. Nu regret, ma bucur ca mi-ai schimbat directia. P.s. Klaus e vina voastră. De la voi a venit. Nu-l vreti inapoi?
Raspunde

NUN

Acum 7 ani

..o fi bine si asa si asa >.......cum zice evreul, dar va rugam FARA BLAT!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus