Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

FC Hermannstadt, în fața celui de-al treilea amical al iernii

FC Hermannstadt, în fața celui de-al treilea amical al iernii

Astăzi, 8 februarie, FC Hermannstadt va disputa cel de-al treilea amical din pauza de iarnă, în compania celor de la SCM Pitești.

Meciul se va juca pe terenul sintetic din localitatea Bradu, județul Argeș, începând cu ora 15:00.

Cele două formații sunt clasate pe primele poziții în Liga a III-a, FC Hermannstadt fiind lider în clasamentul din Seria a 5-a cu 34 de puncte, iar SCM Pitești în Seria a 3-a cu 36 de puncte.

Precedentele două amicale pe care formația sibiană le-a susținut în stagiul de pregătire din iarnă au fost împotriva celor de la FC Unirea Alba Iulia, pe 1 februarie și 5 februarie, partide încheiate cu scorul de 1-0, respectiv 1-1.

Acesta este penultimul amical pe care echipa îl va disputa în această săptămână, urmând ca ultima partidă să se joace vineri, 10 februarie, pe terenul sintetic de lângă Stadionul Municipal Sibiu, de la ora 13:00, cu ocupanta locului doi din Seria I, AFC Hărman.

FC Hermannstadt II va suține un meci de pregătire cu ocupanta poziției secunde în clasamentul Ligii a IV-a, Păltiniș Rășinari.

Partida va avea loc mâine, 9 februarie, de la ora 16:00, pe terenul sintetic de lângă Stadionul Municipal Sibiu.

Sursa foto 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus