Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Autocar Atlassib, răsturnat lângă Caracal

Autocar Atlassib, răsturnat lângă Caracal

Un autocar în care se aflau 18 persoane s-a răsturnat în această dimineață, pe Drumul Naţional 64, între Osica de Sus şi Brâncoveni, judeţul Olt. Două persoane au ajuns la spital cu răni în zona capului, transmite Mediafax. Reprezentanţii ISU Olt au declarat, miercuri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX că, în urma accidentului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. „Este vorba despre două victime, un bărbat şi o femeie, ambii cu traumatisme cranio-cerebrale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Autovehiculul venea de la Caracal şi se îndrepta spre Slatina, iar accidentul s-a petrecut, cel mai probabil, pe fondul depunerii unui strat de zăpadă pe carosabil, şoferul autocarului pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi ajungând pe câmp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cucurigu

Acum 7 ani

Ce viteză avea?
Raspunde

Andrei

Acum 7 ani

Hihi! Coincidență sau nu? Legenda se pare că nu e doar legendă. Istoria se repetă. Tradiția se păstrează. Acum ne-am modernizat...! Carul a devenit autobuz. Prostimea a rămas aceeași. http://m.adevarul.ro/locale/slatina/legendeledespre-caracal-e-mit-e-realitate-1_53e061360d133766a804ce73/index.html
Raspunde

...

Acum 7 ani

a evoluat lumea...acum prostii se rastoarna cu autocarul
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 7 ani

De fiecare data cind e implicat un autocar intr-un accident e vorba de aceeasi firma!
Raspunde

De la Caracal

Acum 7 ani

Autocar Atlassib, răsturnat lângă Caracal, dar in poza apare pe roti, ce mai stire.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus