X
Poster Zilele Platosului

O oaie, hamsteri și țapi – premii la Zilele Platoșului de Iarnă

Prima ediție a Zilelor Platoșului de Iarnă va avea loc sâmbătă, 11 februarie, la Păltiniș.

Arena Platoș Păltiniș a lansat în vară o provocare către toate satele din Mărginimea Sibiului. S-au prezentat multe echipe la apel pentru a da start competiției. Printre probele concursului s-au numărat trasul de funie, aruncatul la țintă și tăiatul de bușteni în timp record.

Zilele Platosului_2

 „Complexul Arena Platoș Păltiniș nu ar fi luat niciodată viață fără sprijinul Primăriei Poplaca. Suntem în inima Mărginimii Sibiului și prin aceste evenimente vrem să le mulțumim oamenilor zonei, să le întoarcem un pic din sprijinul pe care ni l-au acordat de-a lungul acestor ani”, spune Ioana Chitea, managerul general al complexului.

În ceea ce privește ediția de iarnă a concursului, conceptul va fi aseamănător. Sătenii din Mărginime vor trebui să treacă prin probele de tăiere a unui buștean cu toporul în timp record și de aruncare cu bulgări la țintă.

Plimbarea cu sania fiind un simbol în această zonă a țării, participanții vor trebui să devină un “atelaj” pentru proba de tras sania. Doi concurenți vor lua loc în sanie și restul echipajului îi va trage pe traseul amenajat, care are o lungime de 300 de metri.

Echipele pot avea în componență maxim zece membri, iar fiecare mebru nu poate lua startul în mai mult de o probă individuală.

Înscrierile vor avea loc sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 10 în apreski. Concursul va începe la ora 13, cu proba de făcut sarmale.

Competitorii vor pleca acasă cu un țap pitic alpin francez, o oaie, doi iepuri cap de leu și trei hamsteri însoțiți de cușcă cu playground, plus vouchere de cumpărături.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Andrei

    Nu cumva “competitorii” vor pleca acasă și cu un păun, domnule Păun? Câștigătorii cu ce mai pleacă…? Uăii tu, cușcă cu pleigraund!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact