Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

FC Hermannstadt a suferit prima înfrângere în amicale

FC Hermannstadt a suferit prima înfrângere în amicale

În amicalul susținut ieri, 8 februarie, FC Hermannstadt a înregistrat primul eșec din partidele amicale disputate până acum în pauza de iarnă.

Echipa din Sibiu a cedat în fața celor de la SCM Pitești, scor 2-0 (1-0).

Pentru echipa argeșeană au marcat Marius Albu în prima repriză și Cătălin Barbu, cu zece minute înainte de fluierul final.

Antrenorul principal – Beza Eugen, a trimis în teren următoarea formulă de start: Moldovan (Voicilă) - Străulea (Unguru), Oita (Bratu), Pîrvulescu, Medeșan, Dâlbea (Piko), Necșulescu, Monea, Neacșa (Tătar), Petrescu (Cristiu) și Cârstean (Chifu).

Pentru SCM Pitești, antrenorul Nicolae Dică a trimis în teren următoarea formulă: Udeanu - Șandru, Cotigă, Deaconescu, Anghelina (Panait), Șerban, Oancea, Căpățînă (Năstăsie) și Albu. După pauză au mai intrat Dumitrescu, Șerbănică, Manole, Cătălin Barbu, Szecui, Oreviceanu, Mihăiescu, Alexandru Crivac și Andrei Trușescu.

Cele două formații ocupă fotoliul de lider în seriile în care evoulează, SCM Pitești fiind liderul Seriei a III-a din Liga a III-a, iar FC Hermannstadt fiind ocupanta primei poziții din Seria a V-a a Ligii a III-a.

Până la această partidă, FC Hermannstadt era neînvinsă, înregistrând un rezultat de egalitate și o victorie, ambele în compania formației FC Unirea Alba Iulia.

Următorul meci de pregătire pe care echipa din Sibiu îl va disputa are loc mâine împotriva formației AFC Hărman, ocupanta locului secund al Seriei I din Liga a III-a.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus