X
utilitara

Un șofer din Avrig a vrut să bată recordul de ilegalități. Poliția i-a confiscat mașina și i-a aplicat o amendă de 1000 de lei

Un șofer de 27 de ani din Avrig a fost oprit ieri de polițiști în zona gării Podu Olt, ocazie cu care au constatat o listă întreagă de ilegalități.

Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare în care transporta material lemnos fără documente de provenienţă. În plus, cu ocazia verificării documentelor autoutilitarei, poliţiştii au constatat că termenele de valabilitate ale inspecţiei tehnice periodice, respectiv cel de valabilitate a asigurării obligatorii de răspundere civilă (RCA) sunt expirate.

”Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, plăcuţele cu numerele de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare au fost retrase, iar poliţiştii au confiscat autoutilitara folosită pentru transportul ilegal de material lemnos, cantitatea de 1,4 mc de cherestea fiind ridicată şi predată Ocolului Silvic Tălmaciu pentru valorificare”, arată reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

autoutilitara lemne

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov – Biroul Transporturi Sibiu, au desfășurat ieri o acțiune prin care au verificat modul în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la trecerea la cale ferată.

În total, cu ocazia acţiunii derulate la nivelul judeţului, poliţiştii au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut trei permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anonymus

    au avut si ei putina actiune ca in rest nu fac mai nimic si in sibiu circulatia este dezastru si fiecare parcheaza cum vrea si unde vrea… bine ca isi iau salarile pe cafele baute in birouri si benzina consumata stand in masini la povesti ca doar trebuie sa stea la caldura :(

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact