X
dr-livia-ognean-maternitatea-spitalului-judetean-cu-banii-primiti-nu-putem-supravietui-ne-rugam-de-spital-sa-ne-cumpere-cele-necesare-32598

Încep înscrierile pentru funcția de manager al Spitalului Județean Sibiu

În mai puțin de două luni, Spitalul Județean Sibiu va avea un nou manager. Concursul organizat pentru ocuparea acestei funcții a fost demarat, iar cei interesați de acest post vor putea vizita spitalul începând de luni, 13 februarie, urmând ca din 7 martie să se depună dosarele de înscriere. 

Consiliul de Administraţiei al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, a demarat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al spitalului. Cei interesaţi au la dispoziţie detalii despre calendarul, bibliografia, temele cadru pentru proiectul de management, regulementul de organizare şi desfăşurare ale concursului atât pe site-ul Spitalului Judeţean, cât şi pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu.

Cum se va desfășura concursul

Concursul se va desfăşura în două etape şi anume: etapa eliminatorie de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs şi etapa de susţinere şi evaluare a proiectului de management.

„Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din următoarea listă de cinci teme, care va fi adaptată la problemele spitalului a) planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului; b) siguranţa şi satisfacţia pacientului; c) managementul calităţii serviciilor medicale; d) managementul resurselor umane; e) performanţa clinică şi financiară a activităţilor spitalului. Proiectul se dezvoltă intr-un volum de maximum 15-20 pagini”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Sibiu.

Începând de luni, 13 februarie, timp de trei zile, candidaţii interesaţi vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, dr. Călin Cipăian, pentru a se informa cu privire la problemele de la faţa locului.

Când se depun dosarele

În perioada 7 – 9 martie are loc depunerea dosarelor de înscriere la concurs, precum şi a proiectelor de management, rezultatele selecţiei dosarelor urmând a se afişa în data de 16 martie. Proiectele de management vor fi publicate pe pagina de internet a Spitalului Judeţean în data de 17 martie, iar în intervalul 18 – 23 martie persoanele interesate pot adresa întrebări candidaţilor despre proiectul de management pe adresa de email concursmanagerscjus@gmail.com

Candidaţii la funcţia de maneger a Spitalului Judeţean Sibiu îşi vor susţine proiectul de management în data de 24 martie, ora 10, iar rezultatele vor fi afişate în 27 martie. „Dacă vor exista contestaţii, atunci rezultatele finale se vor cunoaşte în 30 martie. În termen de două zile, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu va emite o dispoziţie de numire în funcţie a persoanei desemnată câştigătoare. Managerul numit va încheia un contract de management pe o perioadă de trei ani cu Consiliul Judeţean Sibiu”, se mai arată în comunicatul de presă.

În perioada următoare vor demara şi concursurile pentru manager la celelalte două spitale de sub autoritatea Consiliului Judeţean Sibiu: Spitalul de Psihiatrie, respectiv Spitalul de Pneumoftiziologie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact