Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FC Hermannstadt va disputa două noi amicale în săptămâna aceasta

FC Hermannstadt va disputa două noi amicale în săptămâna aceasta

Au mai rămas trei săptămâni până la începerea returului competițional, iar echipa din Sibiu și-a programat câte un antrenament zilnic și două meciuri amicale.

Primul meci de pregătire este programat miercuri, 15 februarie 2017, în compania formației Cetate Deva, ocupanta locului șase din seria cu numărul patru a Ligii a III-a.

Partida va începe la ora 15:00, pe terenul sintetic de lângă Stadionul Municipal.

Al doilea meci amical al săptămânii pe care FC Hermannstadt îl va susține este programat sâmbătă, 18 februarie 2017, în compania celor de la Industria Galda, formație care ocupă locul patru din seria a patra a Ligii a III-a.

Această partidă este programată pentru ora 11:00, pe terenul sintetic din Parcul Sub Arini.

FC Hermannstadt II are și ea un meci amical programat săptămâna aceasta, în compania formației FC Cisnădie, echipă ce evoluează în Liga a IV-a.

Startul meciului se va da vineri, 17 februarie 2017, începând cu ora 15:30.

Până acum, FC Hermannstadt a înregistrat un egal, o înfrângere și două victorii în stagiul de pregătire din iarnă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus