Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

„Homme Less” în New-York deschide programul Astra Film Cinema

„Homme Less” în New-York deschide programul Astra Film Cinema

E fotograf de modă la New York și aparent duce o viață strălucitoare. În realitate, casa lui este un colțișor de acoperiș, lângă niște cabluri de curent. Acesta este scenariul filmului care deschide programul Astra Film Cinema 2017. Acesta va fi proiectat joi, 16 februarie de la ora 19:00.

„Homme Less”, în regia lui Thomas Wirthensohn, scotocește în măruntaiele nevăzute ale visului american, despre care nimeni nu vorbește. Acesta îl are în prim plan pe Mark Reay, fost model, actual fotograf de modă pe străzile New York-ului și actor amator cu roluri mici în blockbustere americane. Este prezent la toate evenimentele cu ținută ale high life-ului new-yorkez unde se cunoaște cu toată lumea, iar tinerele modele par a fi o pradă ușor de cucerit pentru el. Aparent are o viață strălucitoare și trăiește din plin visul american. Există, însă, un detaliu care face notă discordantă în tot acest puzzle ”glamour”. Deși locuiește în Manhattan, cel mai luxos cartier al orașului, casa lui este, de fapt, un colțișor de acoperiș, lângă niște cabluri de curent, cu o prelată pe post de plapumă.

Home Less_2

Motto-ul lui Mark „Urmează-ți fericirea, dar fii pregătit să-ți trăiești coșmarul!” – rezumă în doar câteva cuvinte frământările intime cu care se confruntă și oscilarea continuă între scurte momente de bucurie și satisfacție profesională, episoade în care mimează faptul că are o viață de succes și clipele de cumpănă, când se simte pierdut și fără speranță, un om fără casă rătăcitor pe străzile marelui oraș.

„Filmul lui Withensohn demontează cu umor, tristețe și sinceritate mitul visului american și trece cu lejeritate din universul extravagant al modei în realitatea sumbră a străzii, fără a rata colțurile în care se ascund povești uluitoare de viață”, transmit organizatorii.

Prețul unui bilet este de șase lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus