Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO – Cum arată toaletele publice din parcul Sub Arini. Câte amenzi a dat Poliția Locală?

FOTO – Cum arată toaletele publice din parcul Sub Arini. Câte amenzi a dat Poliția Locală?

Părinții și bunicii care ies la plimbare cu copiii prin parcul Sub Arini spun că una dintre cele mai mari nemulțumiri o reprezintă lipsa toaletelor publice. Cele ”ecologice” sunt murdare, urât mirositoare și de multe ori imposibil de folosit.

Imaginile alăturate arată starea în care se găseau trei astfel de toalete publice, la începutul acestei luni. Cele trei toalete sunt amplasate în vecinătatea cupolei, zona cea mai frecventată și aglomerată din parc. În plus, deși fotografiile au fost surprinse la minus câteva grade Celsius, mirosul se simțea de la câțiva metri distanță.

Turnul Sfatului a solicitat primăriei Sibiu să comunice numărul de amenzi aplicate de Poliția Locală în zona parcului Sub Arini și care sunt cele mai frecvente probleme întâlnite.

 ”De la începutul anului până în prezent, Poliția Locală a aplicat în parcul Sub Arini  o sancțiune contravențională pentru oprirea autovehiculului în zona de acțiune a indicatorului “oprire interzisă”, conform HG 1391/2006, art. 142, alin. 1, litera a. Cuantumul amenzii a fost de 250 lei”, explică reprezentanții municipalității.
Cât privește anul 2016, în parc au fost aplicate un număr de 30 de amenzi pentru parcări neregulamentare, pentru degradarea zonei verzi și pentru amenințări și injurii (legea 61/1991, art. 2, pct. 1).

20170129_113320_1487150969643

La sfârșitul lunii ianuarie Primăria Sibiu demarat un proiect nou, în valoare de 2,56 milioane de lei, fără TVA, cu scopul de a schimba total iluminatul parcului Sub Arini din Sibiu.

Conform planurilor, viitorul sistem de iluminat public va cuprinde 285 de sisteme diferite de iluminat de tip eco, alături de care vor fi amplasate trei puncte de tip HotSpot WiFi și opt camere de supraveghere video. În memoriu nu se vorbește nimic despre toaletele publice.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/02/10/galerie-foto-cum-arata-noua-zona-de-fitness-si-sport-din-parcul-sub-arini/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Odin

Acum 7 ani

Care poliție locală? 30 de amenzi/an dar ce suntem in Germania? Acolo poate ar merge cifra asta ca sunt oamenii mai conștiincioși dar la noi...
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

Bun, sa vedem cum stau lucrurile in realitate, ca cetatean ce locuieste in apropierea parcului, il tranzitez si vizitez des, la diferite ore, cred ca stiu putin mai bine decat autoritatile cu ''30 de amenzi''. 1.Acele ''toalete'', nu se pot folosi, poate doar daca ai gripa si nu percepi mirosul, chiar si atunci...Deseori sunt rasturnate, cam de 3-4 ori pe an se intampla, depinde de cate ori sunt ridicate la loc ! Noaptea se aude muzica din cate una, stau la adapost oamenii strazii 2. Politie ??? Care politie ??? Stau in sediul de la Municipal, isi misca dosul 1,5m pana la masina din fata, si merg in directia Centru sau Hipodrom, nici vorba de mers pe jos prin parc ! Nu am mai vazut politie in parc din anii '90, cu o singura exceptie acum vreo 4 ani. 3. Nu trebuie politie neaparat ziua, fiind destul de tranzitat, e mult mai necesara noaptea sau dupa lasarea intunericului, atunci se intampla si acte de vandalism, mai ales vara. 4.Recent am auzit de intensitatea iluminarii dupa reabilitare sistem in parc, noaptea vor scadea intensitatea. Gresit ! Noaptea trebuie crescuta intensitatea !
Raspunde

Casctus in your Ass

Acum 7 ani

Suntem un kkt de oras. Daca am pune fiecare cate 1 leu (desi ar trebui sa puna toata suma primaria), s-ar putea construi o toaleta adevarata in parcul Subarini. Daca totusi nu se poate, ar trebui sa ne pisam si sa ne kkm in iarba sau pe alei, asa cum fac patrupedele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus