X
parlamentari cazan, arcas, terea, sovaiala

A fost sau n-a fost? Senatorul Viorel Arcaș revine: Neagu a fost prezent trei ore în trei zile de dezbateri

Senatorul PSD, Viorel Arcaș, revine cu o replică după afirmațiile deputatului PNL Nicolae Neagu, de astăzi. După ce Neagu l-a acuzat pe Arcaș că a mințit atunci când a spus că n-a fost prezent nici un parlamentar sibian la susținerea amendamentelor la bugetul de stat, social-democratul susține într-un drept la replică exact contrariul. Și susține că poate dovedi asta cu lista de prezență la comisiea precum și cu stenogramele lucrărilor. ”Nu vreau să intru în polemici cu domnul Neagu dar în spiritul corectitudinii, onestității și responsabilității care mi-a caracterizat întreaga activitate, voi pune la dispoziția celor interesați atât prezența precum și extrase din stenogramele ședințelor comisiilor reunite de buget, finanțe pentru adoptarea legii bugetului de stat pe anul 2017”, susține Viorel Arcaș.

Senatorul PSD, președinte al Comisiei de Buget Finanțe se declară consternat de declarațiile deputatului Nicolae Neagu. Sunt consternat de afirmațiile și limbajul folosit de domnul deputat Nicolae Neagu, în cadrul conferinței de presă a PNL, de astăzi. Acest limbaj, asemănător cu cel din piață, a fost des folosit în ultimele zile și se pare că este limbajul general al celor din noul PNL ( în special fostul PD-L). Jignesc pe toată lumea, lucru confirmat și la Mediaș unde în ultima perioadă s-au distribuit fluturași cu un conținut profund ofensator la adresa întregului electorat PSD. În cadrul conferinței de presă susținută de mine, săptămâna trecută, am arătat situația reală a prezenței parlamentarilor PNL sibieni la susținerea amendamentelor în comisiile reunite de buget, finanțe (domnul deputat Neagu, ca și membru de drept al comisiei de buget a fost prezent doar în ultimele ore din cadrul celor 3 zile alocate dezbaterilor proiectului de buget), lucru susținut și de domnul deputat Benedek Zacharie”, se mai arată în declarația semnată de senatorul PSD.

declarația lui Nicolae Neagu poate fi văzută aici

 

Dreptul la replică solicitat de senatorul Viorel Arcaș:

Sunt consternat de afirmațiile și limbajul folosit de domnul deputat Nicolae Neagu, în cadrul conferinței de presă a PNL, de astăzi. Acest limbaj, asemănător cu cel din piață, a fost des folosit în ultimele zile și se pare că este limbajul general al celor din noul PNL ( în special fostul PD-L). Jignesc pe toată lumea, lucru confirmat și la Mediaș unde în ultima perioadă s-au distribuit fluturași cu un conținut profund ofensator la adresa întregului electorat PSD.

În cadrul conferinței de presă susținută de mine, săptămâna trecută, am arătat situația reală a prezenței parlamentarilor PNL sibieni la susținerea amendamentelor în comisiile reunite de buget, finanțe (domnul deputat Neagu, ca și membru de drept al comisiei de buget a fost prezent doar în ultimele ore din cadrul celor 3 zile alocate dezbaterilor proiectului de buget), lucru susținut și de domnul deputat Benedek Zacharie.

Nu vreau să intru în polemici cu domnul Neagu dar în spiritul corectitudinii, onestității și responsabilității care mi-a caracterizat întreaga activitate, voi pune la dispoziția celor interesați atât prezența precum și extrase din stenogramele ședințelor comisiilor reunite de buget, finanțe pentru adoptarea legii bugetului de stat pe anul 2017.

Aș vrea să-i transmit domnului deputat Neagu, dar și celorlalți parlamentari PNL de Sibiu, că nici o construcție temeinica pentru județul Sibiu nu se va putea înfăptui continuând acest șir de polemici, jocuri de imagine și jigniri între parlamentarii sibieni.

Senator Viorel ARCAȘ

Președinte Comisia de buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Dar știe toata lumea ca Neagu e traseist politic di PD-L cum a mirosit ca le merge bine ka cei de la PNL a si sărit in celălat partid un mincinos si un vulpoi

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   teleormaneanul arcas

   Arcas impreuna cu altii, au votat ca teleormanul- motorul de dezvoltare al tarii, sa fie bine finantat. De ce? ….asa a vrut sefu! Per total voturile opozitiei erau oricum apa de ploaie.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  spune-ne de “limbajul general ” al PSDistilor care merg in sediul rivalelor politice sa ii intrebe daca mai respira si daca sa le aprinda lumanari.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Elector Sibian

  Deci d-le Arcas pana la urma cine a mintit? Dvs care ati spus, citez : ”Nu în ultimul rând, țin să amintesc faptul că stimații colegi din PNL care au depus amendamente la legea bugetului nu au binevoit să se prezinte la Comisiile reunite de Buget Finanțe pentru a și le susține, ceea ce mă duce cu gândul că acțiunea lor nu avea decât un obiectiv de imagine”, sau dl. Neagu care a spus, citez :”Liberalul l-a acuzat pe senatorul PSD Viorel Arcaș că a mințit atunci când a anunțat că amendamentele PNL nu au fost susținute în comisii. ”La Spitalul Județean de Urgențe au fost 14 voturi contra, 13 – pentru. Au fost 13-14…….Dacă nu-i bine ce propunem noi, spune-ți voi ce e bine. Veniți voi cu amendamente. Sau considerați că zero investiții publice în județul Sibiu o fi bine. Acesta e apelul meu la onestitate, corectitudine, normalitate. Ați câștigat, guvernați! Dar guvernați corect, onest, responsabil, iar voi, parlamentarii PSD de Sibiu bateți-vă pentru investițiile pentru județul Sibiu”.
  Deci pe scurt, din declaratii si documentele prezentate de dl. Arcas reiese clar ca Dl. Arcas este cel care a mintit. Mai mult decat atat, aflu cu stupoare ca dl. Arcas eset seful comisiei buget finante si nu s-a batut pentru nici un proiect pentru Sibiu. Avand greutatea functiei in spate cred ca domnia sa putea face mai multe(oricum ceva fata de nimic este mai mult)…dar a preferat sa stea la caldurica scunului decat sa ofenseza pe stimatul penal Dragnea, care inteleg s-a asigurat ca judetul Teleorman sa primeasca buget mai mare decat toate cele 8 judete din Moldova la un loc.
  Asta e preobabil, Romania si “Mandria de a fi roman” inseamna ceva dora in Teleorman

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Arcas, Cindrea, Terea =fular rosu comunist,
  Caracter oportunist.
  Guvernul compromis, trebuie demis.
  Dragnea si Grindeanu
  N-or apuca anu’!
  Afara cu voi, turma de ciocoi !

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un om

  Nu am auzit un om citav la cap care sa spuna ceva bun de Neagu. Acum un an, la o aniversare, era si Neagu; acesta beat, ameninta si chema afara la bataie pe cei care nu-i placeau lui. Atunci am aflat de la cei care-l cunosteau ca acest individ se comporta frecvent asa.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Vecina

    Pt Vasile lasa ca esti tu comentator si susținător al politicianului de virf NEAGU mai bine ca mine politiciana de mahala de CIT pupcuristul lui NEAGU.Apropo mai trageți un păhărel sa va mai vina inspiratia

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ss

  Polemica e total greșita….vina principala rămâne la adresa lui Arcas si a PSD-ului….ei au toate pârghiile necesare ,dar in afara de scuze…nimic…va multumim domnule Arcas ca ne serviți doar scuze…soluții zero….mutați-va in teleorman (t mic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact