X
adrian-tutuianu

Senatorul PSD Țuțuianu: am oameni care spun că au fost obligaţi de firmă să meargă la proteste

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a declarat într-o conferință de presă organizată la Târgoviște că angajați ai unei firme i-ar fi spus că au fost obligați să meargă la protest.

„Astăzi am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki, și mi-au spus că dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest”, a afirmat senatorul PSD, care este preşedinte al Comisiei de control al SRI şi primul care a cerut verificarea implicării multinaţionalelor în demonstraţiile anti-guvernamentale.

Acum, în conferinţa de presă de la Târgovişte, Adrian Ţuţuianu a insistat că „nu este împotriva multinaționalelor”. „Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaționalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a declarat acesta, citat de Agerpres.

foto gazetadambovitei.ro

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  minorul

  Recomand concitadinilor sibieni sa faca un miting de solidaritate cu victimele fostului primar care i-a lasat fara un acoperis deasipra capului, doar ca sa aiba EL 6 case. Are si familie numeroasa. Ce ziceti, iesem in strada sa cerem sa le dea oamenilor casele inapoi? Hai, curaj!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vasile

  Ai luat-o razna minorule? Sa protestezi impotriva guvernului si a PSD-ului nu implica nici un risc pe cand un protest impotriva “lucrului bine facut” s-ar putea sa-ti aduca niste amenzi insotite chiar si de cateva bastoane bine tintite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact