Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

U Cluj Napoca a câștigat Cupa României la baschet masculin

U Cluj Napoca a câștigat Cupa României la baschet masculin

U Banca Transilvania a reușit să își pastreze trofeul, după ce a învins formația BC Mureș Târgu Mureș, la capătul unui meci intens, decis în ultimele secunde.

U BT Cluj Napoca este deținătoarea trofeului, lider în Campionatul Național de Baschet Masculin și deținătoarea trofeului Supercupei României.

Partida a fost una intensă, presărată cu momente spectaculoase atât în teren, cât și în tribunele Sălii Transilvania.

Primul sfert a început abrupt, cu Dykes deschizând scorul pentru echipa din cluj, dar mureșenii au reușit să revină și să adjudece prima pătrime a meciului.

Al doilea sfert a fost dominat de U Cluj Napoca, Dykes reușind nu mai puțin de nouă puncte și readucând liderul României în avantaj pe tabelă.

După pauză, BC Mureș a accelerat ritmul de joc, pofitând totodată și de ineficiența adversarilor la finalizare.

Ultimul sfert al meciului a fost cu adevărat dramatic. U BT a început furtunos, reușind să se apropie la un singur punct diferență de mureșeni, iar cu trei minute înainte de final au egalat.

BC Mureș nu s-a lăsat mai prejos și a condus partida până în ultimele 40 de secunde din timpul de joc. U BT Cluj Napoca a reușit coșul decisiv cu cinci secunde rămase din joc.

Astfel, BC Mureș Târgu Mureș - U Banca Transilvania Cluj Napoca s-a încheiat 78 - 79 ( 19 - 17 ), ( 22 - 28), ( 20 - 12 ), ( 17 - 22 ).

Suporterii au cântat pe tot parcursul meciului, întâmpinând cu urale fiecare punct al favoriților.

Galeria clujeană a oferit un moment inedit, cântându-i ”La mulți ani!” unuia dintre liderii lor.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus