Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Gaz Metan Mediaș va întâlni FC Voluntari etapa aceasta

Gaz Metan Mediaș va întâlni FC Voluntari etapa aceasta

Înaintea meciului de sâmbătă, 18 februarie 2017, Cristian Pustai și Răzvan Pleșca au vorbit despre decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

”Matematic, ne mai trebuie trei puncte, dacă vorbim de clasament. Mergem la Voluntari cu alt moral, dar e păcat că atunci când ni s-au luat punctele pe nedrept a fost o altă presiune și am obținut un singur punct în trei meciuri. Acum să sperăm că revenim. Suntem la un pas de obiectivul pe care ni l-am propus și sper să trecem pragul de 40 de puncte. Voluntariul este o echipă bine așezată în teren, matură și nu fac un presing avansat. Este o echipă care așteaptă și joacă bine cartea contraatacului, o echipă cu jucători maturi și care a încurcat multe formații. Va trebui să schimbăm câțiva jucători pentru că în momentul în care pierzi trebuie să dai șanse și altora. Sperăm că cei care vor intra pe teren vor arăta că merită să joace la echipă. Cred că e mai bine să jucăm laora 14:00 decât seara, la temperaturi negative”a declarat antrenorul medieșenilor, Cristian Pustai.
Gaz Metan Mediaș ocupă locul patru în clasamentul Ligii I, cu 38 de puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe poziția a zecea, cu 26 de puncte acumulate.
”Ne-au afectat mult dicuțiile legate de aceste trei puncte pentru că era destul de simplu și logic că decizia a fost luată fără niciun temei. Știam sau eram aproape siguri că ne vom primi punctele înapoi. Tot timpul au fost punctele noastre. Cred că putem învinge orice adversar, dar întâlnim o echipă destul de imprevizibilă, care a făcut un meci foarte bun la Steaua. Trebuie să fim pregătiți să luptăm.” a spus portarul celor de la Mediaș, Răzvan Pleșca.
FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș se va juca mâine, 18 februarie 2017, de la ora 14:00, pe stadionul Anghel Iordănescu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus