X
16806968_1521754601186486_3693526178297439502_n

Video – spectacol oferit de vedetele baschetului românesc în All Star Game

Selecționatele Nordului și Sudului s-au întâlnit în deja renumitul All Star Game, un meci în care cei mai buni jucători din campionat fac spectacol pe teren.

Meciul a fost unul în cadrul căruia jucătorii celor două reprezentative s-au menajat și s-au concentrat mai mult asupra fazelor spectaculoase decât a scorului de pe tabela de marcaj.

Pentru selecționata Nordului au evoulat Andrei Mandache, Adamovic, Martinic, Mijajlovic, Dykes, Moldoveanu, Hardy, Torok, Barro, Lazar, Nicoară și Popescu, conduși de pe margine de tehnicienii Cristian Achim și Mihai Silvășan.

Pentru echipa Sud au intrat pe teren Long, Paul, Calotă, Hunter, Runkauskas, L. Hunter, Guțoiaia, Sutalo, Abrams, Orbeanu și Baciu, dirijați de pe margine de antrenorii Claudiu Fomețescu și Hristu Șapera.

În timpul pauzelor de odihnă, au avut loc tombole organizate pentru suporteri, în cadrul cărora s-au oferit tricouri și mingi semnate de toți jucătorii prezenți la All Star Game.

De asemenea, cinci fani norocoși au fost premiați cu bilete la EuroBasket 2017, turneu în care România este țară organizatoare și care va avea loc la finele verii, la Cluj.

Ansamblul folcloric ”Junii Sibiului” a oferit momente de dans și, într-una din pauze, au invitat și jucătorii la dans.

Au avut loc concursuri și pentru jucători, mai precis cel de aruncări de trei puncte și cel de slam-dunk.

Runkauskas a reușit să câștige proba de aruncări de trei puncte, cu un total de 19 puncte din 25 posibile.

Concursul de slam-dunk a fost câștigat de Hardy, cu 20 de puncte din 20 posibile.


În ultima pauză a meciului, copiii au fot invitați să joace alături de bashetbaliști și de antrenori, în cadrul unui concurs. De asemenea, Baicu, jucătorul  de la Steaua CSM EximBank a fot arbitru pentru ultimele două minute.

Meciul dintre cele două selecționate s-a încheiat cu scorul de 109 la 119 ( 21 – 28 ), ( 36 – 30 ), ( 29 – 33 ), ( 25 – 26 ) pentru reprezentativa Sud.

 

 

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact