X
gastropan_2016_067

Sibiul găzduiește în martie cel mai mare târg de gastronomie din Europa de Est

Sibiul va găzdui luna viitoare, între 23 și 25 martie, GastroPan – cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est.

“Cea de-a 9-a ediție a expoziției, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor. Noua ediție a expoziției promite zilnic un program bogat în concursuri, demonstrații și degustări. Târgul de specialitate este singurul eveniment tip B2B din țară dedicat sectoarelor de cofetărie, panificație, HoReCa, gelaterie și ciocolaterie care aduce împreună cererea și oferta, specialiști și profesioniști renumiți, furnizorii și clienții din industrie, într-un cadru care permite transferul de know-how, prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat, și unde specialiștii și antreprenorii se pot conecta la noile tendințe, trendurile internaționale și inovațiile de pe piața mondială”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Toate cele trei zile ale expoziției vor fi animate de diverse programe practice, prezentări de tehnologii, ateliere și degustări organizate la standuri de către furnizorii români și străini, precum și de un program bogat în demonstrații și concursuri.

Joi, 23 martie, în prima zi a expoziției se vor desfășura concursurile secțiunii cofetărie, în urma cărora va fi decernat trofeul Tortul Anului 2017. A doua zi a GastroPan va fi dedicată concursurilor de panificație-patiserie, iar la final vor fi decernate trofeele Pâinea Anului 2017 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2017 realizată artizanal în România. În ultima zi a târgului, sâmbătă, 25 martie, vor avea loc concursurile de gastronomie. Vizitatorii vor admira cele mai reușite platouri culinare și cele mai impresionante sculpturi în legume și fructe, dar și toate produsele de panificație și cofetărie de la concursurile zilelor precedente.

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 23-25 martie 2017, în intervalul orar 10,00 — 18,00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. Evenimentul va avea loc la Redal Expo.

“Numărul vizitatorilor crește în fiecare an, ultimele 3 ediții ale expoziției fiind vizitate de peste 20.000, grație calității înalte a expoziției, a diversității soluțiilor și tehnologiilor care pot fi regăsite în cadrul expoziției și care acoperă toate solicitările pe care specialiștii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc. Mai mult, demonstrațiile, lansările de produse noi, inovative și faptul că vizitatorii au acces la tendințe de ultima oră, au posibilitatea de a-și însuși noi tehnici de lucru de la experți din domeniile vizate, de atesta exponatele chiar la fața locului, toate acestea completând lista lungă a avantajelor de a participa la GastroPan”, se mai arată în comunicat.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  axxy

  am gasit pe net :
  DATA: 23-25 MARTIE 2017
  ORGANIZATORI: Tel. 0266-219.392, 0733-313.043, 0787-677.310
  ORAR DE VIZITARE: 1000-1800
  LOCAŢIA: SIBIU, Redal Events
  ADRESA: SIBIU, STR. JOHANN SEBASTIAN BACH NR. 4

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact