X
masina-politie-rasinari

Un șofer din Merghindeal a aflat de la polițiști că pe drumuri există legi. Acum are dosar penal și 2000 de lei de plată

Un șofer de 38 de ani din Merghindeal s-a ales cu doar penal, în week-end, după ce Poliția l-a prins circulând pe drumurile publice după cum a crezut el de cuviință.

Concret, în data de 18 februarie, în jurul orei 13:00, pe raza comunei Merghindeal, poliţiştii au oprit pentru control un tractor condus de către un localnic în vârstă de 38 de ani, tractor la care era ataşată o remorcă încărcată cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că remorca nu este înmatriculată sau înregistrată, şoferul nu deţine permis de conducere şi nu posedă documente de provenienţă a materialului lemnos.

”Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv punerea în circulaţie a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi l-au sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru lipsa documentelor de provenienţă a celor 3 mc lemn de fag, confiscat şi predat Ocolului Silvic Agnita”, arată conducerea IPJ Sibiu.

Foto: Arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact