Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Suporterii Stelei ies în stradă la Sibiu. Îl susțin pe Becali

Suporterii Stelei ies în stradă la Sibiu. Îl susțin pe Becali

Fanii roș-albaștri s-au organizat și vor ieși în stradă în aproape toate județele, sâmbătă, 25 februarie, între orele 11:00 și 15:00, în fața prefecturilor din aproape toată țara.

"Vrem doar rămânerea actualei echipe Steaua București în Liga 1 nu ținem nici cu CSA nici cu FCSB. NE dorim să nu moară fotbalul românesc și de aceea ieșim în stradă în 35 de județe. Sper că vom schimba ceva, iar dacă nu se ia o decizie favorabilă, vom cere aprobare și pentru alte mitinguri. Autorizația de la Primăria Sibiu permite adunarea a 1.500 de oameni, dar eu cred că vor fi cel puțin 400 și sper la cât mai mulți ", a declarat Ștefan Lungu, organizatorul protestului de la Sibiu.
Conform autorizației eliberate de Primăria Sibiu, la miting vor fi așteptați 1.500 de oameni. Protestatarii se vor aduna în fața Casei Artelor din Piața Mică.
Formaţia va rămâne Steaua în vecii vecilor. Schimbăm numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea câştig de cauză. Dacă nu, se va numi Sport, dar va fi tot Steaua. Istoria şi palmaresul nu ni le poate lua nimeni. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel", a afirmat George Becali, actualul finanțator al Stelei.
”Participanții nu vor pleca în marș pe perioada manifestației. Nu se vor folosi portavoce, iar dacă se vor folosi pancarte acestea nu vor conține injurii sau mesaje jignitoare. Organizatorul are obligația de a asigura curățenia la locul adunării", se arată în avizul eliberat de municipalitatea sibiană.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în finalul anului trecut că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua.

Sursa foto

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sile

Acum 7 ani

Steaua Bucuresti o singura echipa! O sa fiu prezent! Astept o participare cat mai numeroasa! Steaua este un symbol romanesc, care nu au voie sa ni-l confiste!
Raspunde

Beheheee

Acum 7 ani

Sile, "pe care", nu care... Prosti, dar multi. Asta a spus Lapusneanu , acum imi dau seama ca s-a referit la suporterii Stelei
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Teo

Acum 7 ani

De ce nu s-au impus astfel de restrictii si protestatarilor anti guvern?(sa nu foloseasca portavoce,tobe,sa nu plece pe strazi,sa curete locul manifestatiei,pancarte fara mesaje jignitoare etc)
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cerem protecția organelor de ordine, deoarece "noi" venim cu doua-trei mii de "susținători" taman de la Poiana Sibiului!.... Beeecali! Beeecali!
Raspunde

apostol

Acum 7 ani

Pentru cei din Poiana.De ce nu protestati pe drumul dintre Poiana si Jina s-au sa va duceti in transuhmanta cu oile ca ve-ti avea destul de mult timp sa protestati.Lasati ca avem noi ciobanii nostri la Sibiu care stiu sa strige,sa fluiere si sa behaee.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus