Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Chirica: Am fost pedepsit pentru că am spus adevărul

Chirica: Am fost pedepsit pentru că am spus adevărul

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, preşedinte interimar al PSD Iaşi, a fost suspendat din toate funcţiile politice la şedinţa CExN al PSD, dar fără a se aplica sancţiunea excluderii din partid, el acuzând faptul că liderul partidului, Liviu Dragnea, a fost dezinformat cu privire la ieşirile sale publice, transmite Mediafax.

”E o premieră mondială, când un preşedinte de organizaţie care a spus adevărul este pedepsit pentru asta. Arată faptul că mai este mult de lucru. Sunt membru PSD, sunt primarul municipiului Iaşi, am o comunitate pe care trebuie să o reprezint. Nu m-a împins nimeni să intru în PSD. Este drumul pe care mi l-am ales şi voi merge mai departe. Decizia a fost să rămân membru PSD fără funcţie de conducere politică”, a declarat Mihai Chirica.

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el arătând că aceasta ar fi trecut cu o majoritate „zdrobitoare” şi că se aşteaptă ca, în perioada următoare, Chirica să înţeleagă motivele nervozităţii pe care a creat-o în PSD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1100

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, nu fii trist, habar n-ai ce ti s-ar fi întâmplat, daca erai USR-ist!...
Raspunde

BEN

Acum 7 ani

i-a fost frica lui Dragnea sa faca mai mult,oricum zilele is numarate.Il admir pe Chirica,este din acelasi aluat cu Iohannis.Nu le face pe plac la idiotii din PSD,unde s-ar prea ca sunt si oameni adevarati,ca Chirica,Dancu.
Raspunde

MULLER

Acum 7 ani

Chirica un nenorocit ,care joaca la doua capete ,merita exclus din PSD
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus