Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FC Hermannstadt va juca ultimele amicale înaintea returului

FC Hermannstadt va juca ultimele amicale înaintea returului

FC Hermannstadt face ultimele pregătiri în saptămâna de dinaintea fluierului de start al începerii returului competițional.

Miercuri, 22 februarie 2017, de la ora 15:00, se va disputa pe terenul sintetic din incinta Stadionului Municipal Sibiu returul cu formația CNS Cetate Deva, ocupanta locului șase din Seria a patra a Ligii a III-a. Al doilea meci dintre cele două formații trebuia să aibă loc la Deva, dar partida va avea loc la Sibiu, având în vedere starea proastă a terenurilor formației oaspete.

În meciul tur, scorul a fost de 3 -1 în favoarea sibienilor.

Sâmbătă, 25 februarie 2017, de la ora 11:00, se va disputa meciul retur dintre FC Hermannstadt și  ACS Industria Galda. Partida va avea loc în deplasare. ACS Industria Galda ocupă în prezent poziția a patra din Liga a III-a, Seria a patra.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, nu era mai bine sa înscriem aceasta "echipa" in campionatu' de băut bere? Poate, la o eventuala "victorie" ne trăgeau si-un concert de ragaituri, si uite-asa le era deschisă calea catre "Romanii au talent"!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus