Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce spectacole prezintă TBS în primele două luni ale primăverii

Ce spectacole prezintă TBS în primele două luni ale primăverii

„Gală de balet” „The Briefcase” și „Nu mai sunt eu” sunt numai câteva dintre spectacolele pe care Teatrul de Balet Sibiu le propune publicului în lunile martie și aprilie. La sfârșitul lunii aprilie, se va prezenta și prima premieră de dans contemporan din acest an, un spectacol-coupé, „Când întunericul devine lumină” și „Șapte singuratici într-o zi de iarnă”.

Astfel, în primele două luni ale primăverii, balerinii sibieni vor dansa la Cercul Militar, programul de spectacole fiind următorul :

• „Gală de balet” – 1 martie, ora 12:15 – sold out, matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu ; • „Gală de balet” – 1 martie, ora 13:45 – sold out, matineu de balet pentru elevii Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu ; • „The Briefcase” și „Nu mai sunt eu” – 15 martie, ora 19:00 • „Simțuri” - 26 martie , ora 15:00 • „Simțuri”„ – 26 martie, ora 19:00 • „Anna Karenina” – 5 aprilie, ora 19:00 • „Când întunericul devine lumină” și „Șapte singuratici într-o zi de iarnă”, spectacol-coupé, premiera de dans contemporan – 26 aprilie, ora 19 :00.

Primele două spectacole de balet ale lunii martie – cele două reprezentații ale galei de balet din data de 1 martie sunt vândute integral. Pentru toate celelalte spectacole, biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online sau din punctul de vânzare situat în Piața Mare. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Mai mult decât atât, în 30 martie, de la ora 19:00, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta publicului din Turda spectacolul „Gală de balet”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus