X
martisor

„Mărțișor Party” în căminele studențești din Sibiu

Mai sunt doar câteva zile până când primăvara își va intra în drepturi depline. Pentru a o primi cât mai bine, reprezentanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu anunță organizarea unui „Mărțișor Party” în toate căminele studențești.

De la ora 19:00, în 1 martie, căminele studențești vor îmbrăca hainele de sărbătoare, iar băieții vor împleti firele de ață albă cu cele roșii, urmând să le dea fetelor.  „Cred că este o modalitate bună pentru studenți de a se reface după sesiune, dar și un prilej de a sărbători venirea primăverii, spune Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct.

Și, pentru că tradiția trebuie respectată, băieții din cămine vor confecționa mărțișoare, pe care le vor oferi fetelor. În schimb, împreună cu Chef Manuel de la Restaurantul Atrium, studentele vor pregăti pizza, pentru petrecere.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, dac-o fost ceva de-nvatat, gata, acum odata cu “sosirea” primăverii, cărțile știti voi care, alea cu care ne-am “fo’tat” in Piața, pe foc, c-a venit vremea petrecerilor, nu-i asa?…

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact