Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Vremea în weekend. Precipitații mixte, vânt și temperaturi scăzute

Vremea în weekend. Precipitații mixte, vânt și temperaturi scăzute

În ultimele zile ale lunii februarie, vremea va oscila. Dacă sâmbătă și duminică există șanse de precipitații mixte, iar noaptea termometrul va coborî până la -5 grade C, de luni, vremea se încălzește considerabil,  până la 10 grade C. 

Astăzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade C, dar de sâmbătă, acesta va scădea până la 6-7 grade C. „De la noapte, așteptăm precipitații mixte și avem și o informare de intensificare a vântului”, spune meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud.

De luni, vremea se încălzește considerabil, temperaturile ajungând până la 10 grade C în timpul zilei. „Temperaturile vor fi ușor mai ridicate față de normalul termic al acestei perioade din an”, mai spune meteorologul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 1109

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus