X
Photo 23-02-2017, 14 30 29

Zazuu Burger, în condiții de foame extremă

În peregrinările cotidiene prin oraș, am aterizat într-una din zile la Registrul Comerțului, pe strada Dorului. De-a lungul vremii, în spațiile din curtea instituției au apărut și dispărut diferite afaceri de alimentație publică iar acum, spațiile cu pricina sunt ocupate de un burger-joint, cum îi spun frații britanici și o cofetărie. Și cum o probă de burgeri nu se ratează niciodată, am terminat treaba cu hârțoagele și am traversat curtea ca să mai dau o mână de ajutor statului român și să mai bag niște bani în consum ca să aibă fonduri suficiente pentru autostrăzi.

Burger King-ul din parcare e, de fapt, o bucătărie. N-are mese, scaune, n-are nici măcar o tejghea. Bați frumos la ușă și îți răspunde un domn care îți ia comanda. Sincer, m-a convins să dau o șansă stabilimentului faptul că în meniu aveau pleșcăviță. Și eram taaaare curios oare cât de tare s-ar putea apropia un asemenea mini-mini restaurant de gustul unui burger sârbesc. Din spatele ușii s-a comunicat cu fermitate lipsa pleșcăviței din meniu. Cum hot-dog-ii nici preț pe perete nu mai aveau, semn că e penurie de crenvurști, chifle, ketchup sau muștar pe piață, am dat rapid un piatră-foarfecă-hârtie și am luat un Zazuu Burger și un Barbeque Burger, lasând cel de curcan altora la testare.

Burgerul nu merge mâncat pe loc, la masă, pentru că n-au. Au cofetăria, pe care o poți folosi ca spațiu de așteptare, dar de luat masa acolo nu se poate. Parțial le dau dreptate, înăuntru mirosea foarte apetisant a dulce, n-ar fi mers deloc o combinație cu sfânta treime ceapă-bacon-carne prăjită. Pe de altă parte, un burger bun e un burger cald așa că mă poziționez din start ca anti când vine vorba de burgeri la pachet. Dacă nu lucrezi la Registrul Comerțului ca doar să îl treci strada, oriunde l-ai duce va ajunge călâi și ofilit. L-am încercat și rece și răspunsul e tot nu. Ori pe loc, ori deloc. Pe primul l-am mâncat la birou imediat cum am ajuns. La meniu, cu niște cartofi prăjiți catalogați drept acceptabili spre bunicei de colegii vegetarieni care se hrănesc doar cu ce ne dă pământul. Am început cu Barbeque, pe simplul motiv că avea bacon. Carne de vită, salată, ceapă, bacon, sos barbeque și chiflă. Decentuț dar cu ceva prea mult sos. Zazuu l-am început tot în birou, unde am mâncat jumătate, și am luat cealaltă jumătate acasă, unde l-am mâncat rece. Cert este că lipsa bacon-ului a fost suplinită prin și mai multă ceapă iar sosul tartar n-a fost inventat cu siguranță pentru a fi pus pe un burger. Călduț mai merge cum mai merge dar rece e nasoluț bine de tot. Sos și ceapă. Cu asta rămâi.

Una peste alta trebuie să luăm în considerare și prețul. Pentru 12 lei e un burger decent considerând alternativa de pe piață în acești bani. Dar a doua oară n-aș mai încerca, poate doar în condiții de foame extremă.Photo 23-02-2017, 13 59 15 Photo 23-02-2017, 14 30 12

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gogupintenogu

  Buna! Tanti, tine-o tot asa! In curand vei ramane singura comentatoare! I-ai terminat pe astia.(sau maresc spatiul de expunere sa te poti desfasura) A! Si nu uita de puncte, puncte… inainte de… in timp ce…in loc de…Asa, ca sa ramana fara finalizare…-TUI MAMA EI DE VIATA…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zavelca

  Da’ dumneata ai mancat burgeri la viata ta? Sau oi fi de parere ascunsa ca de fapt aia de la Mac sunt burgeri adevarati?
  Cam cat fumezi pe zi, coane, de nu ti s-au parut buni astia?
  Sau o “recenzie” corecta o faci numai pe atentii si cumetrii?
  Ca tot zici ca esti in masura sa faci recenzii, zi-mi, rogu-te, unde e un burger bun in Sibiu? Sa nu te aud ca zici New York, ca te scuip in gura!
  Asa, ca oricum nu raspunzi, autor de 3 parale, ce te recomanda pentru a scrie recenzii la restaurante?
  Nu ma refer doar la “articolul” asta, ci in general, ca vad ca ai vomitat de mai multe ori prin ziarul asta.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   SB 70 RMV

   auzi ca burger bun in sibiu…cine plm ar vrea sa arunce cu bani pe o astfel de mizerie americaneasca? resturi de carne procesate si incalzite sa mananci tu :)) ultima macare pe care as vrea sa o am in oras sunt burgerii tai. invata drq sa gatesti, pitponc (sudist?) cu impresii

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hai mai da ti o naibii de treaba. Cine zice ca Zazuu Burger nu e unul dintre cei mai buni burgeri din Sibiu, nu a mâncat destui burgeri de vita la viata lui. Pentru 12 lei se merita sa va luati un burger si incercati si prajiturile de la Zazuu (mai ales eclerele)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Cronică de restaurant
 • Contact