Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dan Fleșeriu, înaintea meciului cu Timișoara: ”Nu plecăm neapărat favoriți”

Dan Fleșeriu, înaintea meciului cu Timișoara: ”Nu plecăm neapărat favoriți”

Faza a doua a Campionatului de Baschet Masculin debutează mâine, iar BC CSU Sibiu primește vizita echipei din Timișoara.

Sibienii au reușit ca, până acum, să îi invingă pe timișoreni de două ori, iar una dintre aceste victorii a venit chiar pe terenul celor de la BC CSM Timișoara, la doar un punct diferență. Scorul final în acea partidă a fost de 72 - 73 în favoarea formației sibiene.

”A fost o pauză destul de lungă, pe care noi nu ne-am dorit-o. Am încercat să facem niște meciuri amicale cu echipe din Liga I, dar nu am reușit. Băieții sunt nerăbdători să începem jocurile. Avem și câteva probleme medicale pe care sper să le rezolvăm până la ora meciului. Timișoara este o echipă bună sezonul acesta și chiar dacă i-am învins de două ori, nu înseamnă că plecăm neapărat favoriți. Sper ca publicul să ne ajute și de data aceasta să mai obținem o victorie, asigurându-ne că avem șanse de a ne clasa pe un loc care să ne ofere un avantaj în primul tur din Play-Off”, a declarat antrenorul Dan Fleșeriu.
Partida dintre BC CSU Sibiu și BC CSM Timișoara are loc vineri, 3 martie 2017, de la ora 18:00, la Sala Transilvania.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus