spital-psihiatrie-1

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, acuzat de conflict de interese

Actualizare 13:00: Managerul Spitalului nu a dorit să comenteze cele întâmplate, spunând că acum a aflat de acuzație. „Nu știu de ce am fost acuzată, acum am aflat și eu, din presă. De la ANI nu am primit nici o informație”, a spus Denisa Nicoară.

Știre inițială

Denisa Nicoară, actualul manager și fost director economic al Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu a intrat într-un conflict de interese administrative, se arată într-un comunicat emis de Agenția Națională de Integritate (ANI).

„În perioada 03 octombrie 2011 — 08 aprilie 2013, Spitalul de Psihiatrie ‘Dr.Gheorghe Preda’ Sibiu a încheiat cinci contracte de prestări de servicii cu S.C. Sfera Con S.R.L., al cărei administrator și asociat este afin de gradul al IV-lea cu persoana evaluată. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 178, alin. (2), coroborat cu art. 181, alin. (9) din Legea nr. 95/2006”, se arată în comunicatul de presă.

Până la momentul redactării acestui articol, managerul spitalului nu a putut fi contactat.

Comments

comments

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, ar trebui sa intelegem prin aceasta ca un “zgubilitic” este pus sa “administreze” problemele zgubiliticilor, asa ca-n mitul cu lupu’ paznic la oi?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact