X
spital-psihiatrie-1

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, acuzat de conflict de interese

Actualizare 13:00: Managerul Spitalului nu a dorit să comenteze cele întâmplate, spunând că acum a aflat de acuzație. „Nu știu de ce am fost acuzată, acum am aflat și eu, din presă. De la ANI nu am primit nici o informație”, a spus Denisa Nicoară.

Știre inițială

Denisa Nicoară, actualul manager și fost director economic al Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu a intrat într-un conflict de interese administrative, se arată într-un comunicat emis de Agenția Națională de Integritate (ANI).

„În perioada 03 octombrie 2011 — 08 aprilie 2013, Spitalul de Psihiatrie ‘Dr.Gheorghe Preda’ Sibiu a încheiat cinci contracte de prestări de servicii cu S.C. Sfera Con S.R.L., al cărei administrator și asociat este afin de gradul al IV-lea cu persoana evaluată. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 178, alin. (2), coroborat cu art. 181, alin. (9) din Legea nr. 95/2006”, se arată în comunicatul de presă.

Până la momentul redactării acestui articol, managerul spitalului nu a putut fi contactat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, ar trebui sa intelegem prin aceasta ca un “zgubilitic” este pus sa “administreze” problemele zgubiliticilor, asa ca-n mitul cu lupu’ paznic la oi?…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Rokko

  Economista Nicoara ,total incompetenta in functia de Manager de spital,fara experienta,cu un tupeu si un zambet permanent pe buze,a reusit sa puna spitalul pe butuci,cosmetizand exteriorul (curtea,aleile )dar lasand grave lipsuri in problemele medicale esentiale unui spital.Si-a batut joc de personal tinand posturile blocate astfel incat un angajat a lucrat pentru inca doi care nu au fost angajati !A mentinut o singura asistenta dieteticiana(care nu a facut timp de un an nici cursul minim de dietetica dar a facut meniuri pentru aprox. 500 de bolnavi cu diverse patologii din spital (singura)!!! Ilegal,(atentat la securitatea alimentara a pacientului)Si multe alele poate si mai grave nedepistate de multele controale “formale”efectuate de DSP sibiu (complet subordonata CJSibiu) ordonator de credite dar cu specialisti pe probleme medicale ori incompetenti ori subordonati politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact