Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Șeful CNAIR: Săptămâna viitoare se deschide traficul pe cei 15 kilometri din lotul doi al autostrăzii Lugoj-Deva

Șeful CNAIR: Săptămâna viitoare se deschide traficul pe cei 15 kilometri din lotul doi al autostrăzii Lugoj-Deva

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere Ștefan Ioniţă a anunţat, în cadrul emisiunii Capital TV, că săptămâna viitoare se inaugurează cei 15 km de autostradă din lotul 2 Lugoj-Deva.

Directorul general al CNAIR a declarat jurnaliștilor de la Capital că porţiunea de 15 km de autostradă, între Lugoj şi Deva se deschide săptămâna viitoare. „Specialiştii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) s-au dus pentru a treia oară pe autostrada Lugoj-Deva să verifice lucrările. Autostrada se dechide în condiţii de siguranţă”, a declarat Ștefan Ioniţă.

Alți oficiali ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au infirmat joi deschiderea a 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva luni. Momentul va avea loc în perioada următoare, însă nu va fi luni.

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, cu o lungime de 28 km, este construit de către Asocierea Salini Impregilo-Secol, valoarea contractului fiind de 562,73 milioane de lei fără TVA, din care 478,32 milioane de lei Fonduri de Coeziune (85%) şi 84,4 milioane de lei Guvernul României (15%).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, va rugam nu ne mai tot "amenintati"!... "Executati-ne" odata fir-ar sa fie, fara somatie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus