Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Beat și fără carnet, a furat o mașină și a făcut accident

Beat și fără carnet, a furat o mașină și a făcut accident

Polițiștii sibieni au reușit în timp record prinderea a doi tineri care ieri seară au furat o mașină din zona Broscăriei, și  au ieșit cu ea apoi în afara părții carosabile, pe DN 1, lângă Apoldu de Sus.

Ieri, în jurul orei 23,30, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic, prin SNAU 112, cu privire la sustragerea din municipiul Sibiu a unui autoturism. Proprietarul a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras mașina în timp ce aceasta era parcată în stradă, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

20 de minute mai târziu, autoturismul semnalat a fost depistat pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus. Autoturismul se afla în afara părții carosabile, fiind implicat într-o autotamponare.

La fața locului au fost găsiți doi tineri  în vârstă de 23 și 27 de ani,  din satul Loamneș. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 27 de ani, fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate (0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat).

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge ce depășește limita legală", a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3081

Comentarii

1 comentarii

revoltat

Acum 7 ani

https://www.facebook.com/eugen.stoia.9?fref=ts https://www.facebook.com/alexandrugabriel.babos?fref=ts Acestia sunt hotii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus