Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

(P) Anunț licitație stâlpi metalici zincați

(P) Anunț licitație stâlpi metalici zincați

Muvi Impex SRL, societate în faliment, cu sediul în Sibiu, str. Drumul Ocnei nr.4, jud. Sibiu, reprezentat legal prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL filiala Călărași, cu sediul în Călărași, str. Plevna nr. 189, jud. Călărași, organizează licitații publice cu strigare în fiecare zi de luni și vineri, începând cu data de 13 martie, ora 14:00 la sediul lichidatorului judiciar din Călărași str. Plevna nr. 189, jud. Călărași în vederea valorificării bunului reprezentând stâlpi metalici zincați.

Prețul de pornire este de 13.300 lei. La licitație pot participa persoane fizice și/sau juridice care formulează cerere de participare la licitație, care achiziționează caietul de sarcini de la sediul lichidatorului judiciar, achită garanția de participare în cuantum de 10% din prețul de pornire și taxa de participare la licitație. Pentru relații suplimentare, vă puteți adresa lichidatorului judiciar la nr. de tel. și fax 0242 – 313477 sau la sediul acestuia din Călărași str. Plevna nr. 189, jud. Călărași.

bener anunt licitatie

Sursa foto principală

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1366

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus