Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

8 Martie la Sibiu. Petreceri, oferte și acces gratuit la teatru și muzeu

8 Martie la Sibiu. Petreceri, oferte și acces gratuit la teatru și muzeu

În martie, femeile se bucură de toată atenția și aprecierea bărbaților. După ce de 1 martie au primit mărțișoare sau ghiocei, acum, de 8 martie, acestea vor for fi din nou răsfățate. Intrare gratuită la muzeu, spa sau teatru și multe petreceri sunt câteva dintre lucrurile de care beneficiază sibiencele.

În Ursus Cotton Pub va fi o petrecere, cu program special de 8 martie, cu Dj Andu și Mc Ionu. Nici clubul Premier nu se lasă mai prejos. Acolo, vor fi prezenți băieții de la Eros Boys Male Striptease, iar la intrare, toate fetele vor primi un voucher de 50% reducere pentru un machiaj profesionist. Și la Majestic se pregătește un program special pentru doamne și domnișoare. Sebastian Stan, interpretul de muzică populară va cânta pentru ele.

foto-da-yang-si-printesa-da-yin-gong teatru

De la ora 18:00, la Teatrul „Gong” va fi spectacolul „Da Yang si Prințesa Da Yin”, la care femeile vor avea accesul gratuit. Mai multe despre spectacol, găsiți aici.

Și Muzeul Național Brukenthal a pregătit o surpriză femeilor.   „Cu ocazia zilei de 8 Martie, Muzeul Național Brukenthal oferă vizitare gratuită în toate sediile pentru doamne, domnișoare și copiii până la vârsta de 14 ani”, este mesajul transmis de reprezentanții muzeului.

8 martie (2) Foto: Facebook Muzeul Național Brukenthal

La Centrul Aria, persoanele de sex feminin vor avea acces gratuit la Aqua & Spa.

8 martie

Sursa foto principală

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus