Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Motociclist sibian prins cu 181 km/h pe A1

Motociclist sibian prins cu 181 km/h pe A1

Un motociclist din Sibiu a fost prins astăzi pe Autostrada A1  la km 272, conducând cu viteza de 181 de km/h.

"La data de 8 martie a.c., la ora 13.19, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1, un bărbat din Sibiu, care conducea o motocicletă cu viteză excesivă", transmit polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.

Acesta a fost sancționat contravențional cu 1.305 lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar montat pe o autospecială neinscripționată, la kilometrul 272, în timp ce conducea cu viteza de 181 km/h.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Luca

Acum 7 ani

Cum l-au oprit ? Tot cu un politist kamikaze ? E mai usor sa il opreasca sarind in fata lui pe autostrada decat sa ii trimita amenda prin Posta ?
Raspunde

Varanul alb

Acum 7 ani

Statul roman a inaugurat astazi 181 de km de autostrada parte a planului national de dezvoltare a infrastructurii rutiere si similar Germaniei nu avem li.ita de viteza. Din pacate actiunile foarte utile ale politistilor de a inregistra vitezele nu mai sunt necesare acestia de astazi fiind obligati sa aiba alte sarcini inutile. Turnul Sfatului editia 2690
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus