Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Peste 1800 de locuri de muncă vacante în Sibiu

Peste 1800 de locuri de muncă vacante în Sibiu

AJOFM Sibiu anunță că săptămâna aceasta, la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 1.833  locuri de muncă vacante oferite de 89 angajatori.

Din totalul locurilor de muncă oferite 114 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  agent de turism, analist calitate, asistent comercial, contabil, controlor financiar, director economic, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer electromecanic, inginer textile, medic stomatolog, manager proiect, ofiţer bancar, proiectant inginer mecanic, specialist achiziţii, etc.

Restul de 1.719  posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Ulise

Acum 7 ani

Tara in care ,,minte multa nu se cere, sa fi prost sa ai putere". Inteligenta se exporta nu se plateste. Mocirla......
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Buna! Nenea, oar' câta "inteligenta" tra' sa ai, ca sa "culegi" căpșuni ori "crastaveti" p'in străini?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus