Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

USR Sibiu se întâlnește azi cu ”strada”. ”Noi am dus protestul și mesajele voastre în Parlament”

USR Sibiu se întâlnește azi cu ”strada”. ”Noi am dus protestul și mesajele voastre în Parlament”

Organizația USR Sibiu i-a invitat astăzi pe protestatarii sibieni care au ieșit în stradă împotriva Guvernului Grindeanu la o întâlnire. Evenimentul care poartă pe facebook hashtagul #continuamimpreuna îşi propune un contact direct cu cetăţenii care au ieşit în stradă în luna februarie, protestând faţă de iniţiativele legislative ale actualului partid de guvernare privind amnistia şi graţierea.

Evenimentul este unul național, iar în Sibiu  evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, Sala Turandot începând cu ora 18.30. Membrii USR Sibiu își vor prezenta iniţiativele partidului la nivel local şi vor încerca să răspundă întrebărilor venite din partea publicului. “ Prin această acţiune ne dorim să venim mai aproape de sibieni, să ne cunoască, să îi cunoaştem, să înţeleagă că nu suntem doar un partid cu reprezentare în Parlament, ci oameni cu idei şi inițiative, o echipă care îşi propune să fie activă pe plan local, contribuind la binele comun al sibienilor”, a spus Raluca Amariei, preşedintele filialei USR Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ce napastaa! Am lipsit..nu stiti? S-or dat cumva "gogosi"? Cum, nici pizza, d-aia de la Soros?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Odin

Acum 7 ani

Sezi blanda ca mai ai o sansa la pizza sorosisto-reptiliana cu toping masonic la ora 18:30!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus