Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O femeie a murit într-un accident pe Valea Oltului | foto

O femeie a murit într-un accident pe Valea Oltului | foto

Actualizare 2  ora 15.00 Potrivit centrului INFOTRAFIC al IGPR, traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 230+400 de metri, în zona Robeşti – Câineni.

Actualizare Traficul în zonă se desfășoară alternativ, pe un sens. Coloana de mașini se întinde în acest moment pe aproximativ cinci kilometri spre Sibiu

accident valea oltului politie

Știre inițială

Un accident mortal a avut loc în urmă cu puțin timp pe Valea Oltului, la km 230+400, în zona Câineni Robești, traficul fiind blocat pentru efectuarea cercetărilor.

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și a intrat în coliziune cu o autocisternă.

Pasagerul din dreapta față, o femeie, a murit, iar conducătorul auto este încarcerat.

accident valea oltului politie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus