X
conferinta-raluca-turcan-1

Turcan: Nu doresc să candidez la președinția PNL. Sunt doi candidați și e posibil să apară și alții

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a reafirmat, sâmbătă, că nu intenționează să candideze la președinția partidului la congresul din acest an. Ea a declarat, într-o conferință de presă susținută la Botoșani, că Ludovic Orban și Cătălin Predoiu sunt interesați de poziția de președinte al PNL, însă nu exclude posibilitatea de a apărea noi candidaturi. “Voi candida la președinția organizației PNL Sibiu și nu îmi doresc să candidez la președinția PNL. În momentul de față, avem doi candidați — Cătălin Predoiu și Ludovic Orban. Sunt candidați puternici, sunt candidați cunoscuți în partid și fiecare cu un bazin de încredere considerabil în PNL. Este foarte posibil să apară și alți candidați”, a afirmat Turcan, citată de Agerpres.

Cât privește varianta unei soluții de președinte al PNL care să provină dinafara formațiunii politice, Turcan a subliniat că partidul are “resursă politică”. “Eu cred că PNL are în interior resursă politică pentru a da un președinte de partid, care să unească partidul, care să îi dea forță și care să deschidă partidul către oamenii din exterior. În toată această perioadă de alegeri interne, nu voi face nicio considerație cu privire persoana pe care o consider eu cea mai potrivită pentru a fi președintele de partid, ci, dimpotrivă, voi stimula competiția internă. Voi solicita oamenilor să vină și să pună umărul la reconstrucția PNL și președintele să fie într-adevăr ales de către baza partidului, să simtă oamenii că sunt atrași la decizie, că nu li se mai impune un candidat, că nu li se mai bage pe gât un candidat, o strategie, doar pentru că așa trebuie”, a adăugat Raluca Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, pai si locu’ lu’ “herr” cine-l tine caldut?.. Hai sa fim seriosi, aici e ‘nevoie”, totusi, de-o minte de galinacee….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  raspandache

  Ștergeți în plm poza cu asta că nevastă-mea e gravidă și citește ziaru’ în fiecare dimineață. Dacă pățește vreun avort spontan v-a luat dracu și pe voi și pe coțohârlă.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara

  După răsunătoarea victorie la prezindenţiale ( cu un candidat de import ) PNL a pierdut succesiv localele şi parlamentarele ; culmea e că riscă să le piardă şi pe cele …interne !

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact