Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

16.000 lei amendă pentru un transport ilegal de lemne, la Gura Rîului

16.000 lei amendă pentru un transport ilegal de lemne, la Gura Rîului

Doi localnici din Gura Rîului care transportau material lemnos fără a deţine documentele legale de provenienţă au fost prinși și amendați de către polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în cadrul acțiunii Scutul Pădurii 2017.

"În data de 11 martie, poliţiştii Biroului Silvic din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat acţiuni privind legalitatea circulaţiei materialului lemnos pe raza localităţii Gura Rîului, ocazie cu care au fost depistaţi doi localnici cu vârsta de 36, respectiv 66 de ani, care transportau material lemnos fără a deţine documentele legale de provenienţă", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 16.000 de lei conform Legii 171/2010 şi a fost confiscată cantitatea de 6,3 mc lemn foc de esenţă fag.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

hmmmmm

Acum 7 ani

poliţiştii Biroului Silvic ? avem asa ceva ? de ce nu auzim astfel de stiri mai des ?
Raspunde

cara

Acum 7 ani

@Hmmmmm Daca s-ar sta la baraj in fiecare zi, ar fi foarte dese asemenea stiri
Raspunde

Brad

Acum 7 ani

era bine daca se dadeau detalii Nume prenume, ce masina au condus , poate ii mai vad si altii si ii reclama la politie .poate nu se potolesc.Dar pe astia care duc lemn pe drumul de Poplaca - O Toyota albastra de teren cu remorca mare - o vad zilnic cu remorca plina si ma sunt si altii prin zona- cand ii verificati???!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus