X
masina rupta groapa Viitorului

ACTUALIZARE Viitorului. Cine a săpat șanțul care a devenit “cimitirul mașinilor”

ACTUALIZARE Poziția Primăriei. Reprezentanții Primăriei spun că au notificat firma care a săpat șanțul de pe strada Viitorului să remedieze situația cât mai curând posibil.

Potrivit acestora, firma care a efectuat lucrări acolo este cea contractată să refacă iluminatul public. “Traversarea în cauză de pe strada Viitorului a fost realizată de către SC Electrocon SA pentru execuția lucrării “Modernizare iluminat public pe str. Viitorului”. Date fiind condițiile meteo, firma menționată a realizat refacerea suprafeței afectate de lucrări la nivel de balast. În urma ploii abundente și continue, umplutura s-a tasat.Pentru a remedia această situație, constructorul a fost notificat să execute de urgență refacerea definitivă”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Știrea inițială:

Încă un sibian reclamă faptul că și-a rupt mașina în șanțul săpat pe strada Viitorului. Asfaltul a fost tăiat și lăsat așa de câteva zile, iar, în urma ploilor, groapa care s-a căscat este aproape imposibil de trecut pentru roțile mașinilor.

Cosmin Damian spune că a trecut duminică seară, după ora 23.00, pe strada Viitorului. “Mergeam acasă, în Turnișor, din cartierul Reșița. Nu știam că este șanțul respectiv acolo, eu știam că strada este refăcută. Am intrat în el, mi-am rupt direcția, schimbătorul, roțile… Mașina nu mai stă drept pe șosea, schimbătorul dansează singur în mașină…”, spune sibianul.

Reparațiile la mașina lui Cosmin Damian, un Volkswagen Bora, vor costa, estimativ, 1.000 de euro. Sibianul este hotărât să dea Primăria în judecată, ca să-și recupereze pagubele.

Lucrările la această stradă, efectuate acum 5 ani, au costat 3,55 milioane de lei + TVA și au fost plătite dintr-un credit BERD.

În acest week-end, mai mulți sibieni au rămas împotmoliți cu mașina în același șanț (VIDEO, în articolul de mai jos).

IMG_5137 IMG_5138 IMG_5140

VIDEO A rămas împotmolit pe o stradă reabilitată complet acum 5 ani

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dezastru ! asa poate fi caracterizata aceasta strada care distruge si iar distruge o gramada de masini care trec prin zona , pai daca faci naveta si ai drum in fiecare zi pe acolo oare ce se intampla ?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cosmin Mutu

  Am fost in aceeasi situatie sambata 11.03.2017 la ora 15:00. Am ramas blocat in acelasi loc, am extras-o din sant remorcat, de atunci imi bate volanul la peste 80 km/h.
  Am sunat la 112 si la ora 15:45 am completat declaratia/reclamatia in prezenta politiei locale Sibiu. Serviciul Tehnic al Primariei nu a luat nici o masura, drept urmare suntem mai multe victime ale nepasarii unora.
  PS. Santul a fost umplut vineri cu pamant, nu cu balast. Am si eu poze cu propria masina pe care vreau să le încarc.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Turnul Sfatului

   |Author

   Dacă doriți să trimiteți fotografiile, o puteți face fie pe pagina de facebook Turnul Sfatului, fie pe adresa de email redactia @ turnulsfatului.ro

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Baba

  Stati linistiti ca nu se va întâmpla nimic firma electrocon este unul din sponsorii principali ai forumului german.Ce să facă cei de la Directia Tehnica că de amendat nu pot că îi lichideaza primarita.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Polexa Nicolae

  Bine ca administratorul firmei Elctro Con -D-ul Tiberiu Kober este milionar in Euro in urma contractelor cu Primaria Sibiu! De ce sa remedieze conform situatiei existente cind poate umple cu pamint si diferenta de bani pune la saltea!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Electrocon

   Santul de pe Banatului cu Calea Victorie de la cine credeti ca a ramas? Sau dezastrul de pe calea Dumbravii? Si cred ca pot continua asa inca 5 minute
   Patronul Electroconului este ghici pila cui? Al preiubitului si multdoritului domn presedinte Klaus. Asa ca lasati bocitul #rezistati mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact